loading
Cea mai bun─â mas─â pliant─â

Vara trecut─â am fost în c─âutarea pentru o mas─â de camping frumos.

A╚Öa c─â m-am dus online ╚Öi m-am uitat, a fost o odisee, deoarece exist─â o ofert─â online monstruoas─â de mese pliante, dar în cele din urm─â am venit cu o idee, ╚Öi am cump─ârat acest lucru de pe Amazon:

Tavolo Tavolino pieghevole set birreria in dura resina 183x76xH72 cm per sagra campeggio fiera casa

 

Dar la sfâr╚Öitul procesului de descoperire, mi-am dat seama c─â devenisem un fel de expert în domeniu,╚Öi apoi l-am rugat pe Massimo s─â scrie un ghid pentru ceea ce este.

S─â continu─âm în ordine.

Vreau s─â men╚Ťionez prin modul în care frumosul articol al lui Franco despre scaunele ergonomice.

de a alege cea mai bun─â mas─â pliant─â

Economisirea spa╚Ťiului ╚Öi amenajarea doar atunci când este necesar este o tendin╚Ť─â care în ultimii ani s-a impus foarte mult, nu numai pentru cei care au apartamente mici în ora╚Ö, ci ╚Öi pentru cei care doresc s─â-╚Öi organizeze mediile în cel mai bun mod.

Prin urmare, produsele compacte, pliabile ╚Öi transformabile au început s─â invadeze pia╚Ťa noastr─â, cu idei care sunt din ce în ce mai str─âlucitoare ╚Öi se concentreaz─â pe o tehnologie foarte avansat─â pentru a propune solu╚Ťii foarte robuste, dar în acela╚Öi timp, care pot fi transformate în câteva secunde ╚Öi f─âr─â efort.

Desigur, c─â de mese pliante este unul dintre sectoarele cele mai competitive, cu propuneri variind de la mobilier de acas─â la idei perfecte pentru camping ╚Öi activit─â╚Ťi în aer liber, chiar ╚Öi pur ╚Öi simplu pentru a putea muta zona de luat masa la terasa sau curtea în timpul verii, pentru a profita de var─â.

În func╚Ťie de utilizarea pe care inten╚Ťiona╚Ťi s─â o face╚Ťi, cu toate acestea, nu toate mesele pliante vor fi potrivite, va trebui s─â c─âuta╚Ťi în special pentru cei care respect─â anumite specifica╚Ťii de siguran╚Ť─â ╚Öi rezisten╚Ť─â, precum ╚Öi practic de utilizare, poate, de asemenea, pentru a fi utilizate atunci când exist─â, de asemenea, copii sau de a avea un picnic frumos.

Fie c─â este vorba de utilizarea lor la domiciliu pe camping sau chiar pentru activit─â╚Ťile diy, s─â vedem care sunt caracteristicile pentru a p─âstra un ochi pe pentru a alege cea mai bun─â mas─â pliant─â, care este perfect, robust, confortabil ╚Öi rezistent, dar mai presus de toate, de asemenea, economice.

Unii prefer─â s─â-l construiasc─â ei în╚Öi╚Öi cu propriile lor mâini, dac─â sunte╚Ťi capabil cu diy aici este un ghid frumos despre asta.

Greutate și dimensiune

mas─â resigilat─â trebuie s─â se gândeasc─â c─â posibilitatea de a o muta cu un efort minim ╚Öi de a o adapta la orice spa╚Ťiu, prin urmare, primul element pe care trebuie s─â o supraveghezi în mod natural este greutatea, deoarece trebuie s─â fie suficient de u╚Öoar─â pentru a putea s─â o mi╚Ťi singur.

Cu toate acestea, dimensiunea este, de asemenea, important,deoarece plierea trebuie s─â v─â ofere tot spa╚Ťiul de sprijin care poate servi ca un deschiz─âtor, dar mai presus de toate un mic e-spa╚Ťiu. Acest lucru se datoreaz─â faptului c─â este rezonabil s─â se presupun─â c─â nu va folosi în fiecare zi, dar numai la ocazii speciale ╚Öi, prin urmare, ve╚Ťi dori s─â-l p─âstra╚Ťi stocate în cazul în care nu v─â ofer─â plictiseala, probabil, între dou─â mobilier sau într-un dulap.

De asemenea, ia în considerare faptul c─â m─âsu╚Ťa de cafea pe care o alege╚Ťi, va trebui, probabil, de asemenea, s─â efectueze în jurul, probabil, pentru un picnic sau pur ╚Öi simplu pentru c─â ave╚Ťi nevoie de un sprijin în cazul în care nu exist─â unul. Atunci nu uita s─â verifici dac─â te urci în ma╚Öin─â. Unele mese pot fi puse cu u╚Öurin╚Ť─â în portbagaj, în timp ce pentru altele va trebui s─â coborâ╚Ťi scaunele, deci lua╚Ťi în considerare compatibilitatea cu stilul dvs.

Stabilitate

Odat─â deschis masa trebuie s─â fie absolut stabil,f─âr─â a avea nici o diferen╚Ť─â de sprijin în compara╚Ťie cu cele fixe. Picioarele trebuie s─â fie suficient de rigide, astfel încât s─â nu se flexeze în cazul în care exist─â prea mult─â greutate, dar în acela╚Öi timp, ele trebuie s─â se odihneasc─â perfect pe teren.

În special, toate mecanicii trebuie s─â aib─â un joc redus la un minim, poate reglabil cu controale simple, astfel încât s─â nu-l adapteze la sol.

Dac─â ave╚Ťi de gând s─â-l cumpere pentru hobby-ul tau de a face în aer liber, probabil, în cazul în care nu exist─â nici un raft pentru a sprijini instrumentele, aminti╚Ťi-v─â c─â cel mai bun masa pliante pentru nevoile dumneavoastra trebuie s─â reziste la greutatea lor, f─âr─â probleme, apoi s─â fie f─âcute cu materiale adecvate, cu balamale robuste ╚Öi snodes ╚Öi pivoti de încredere.

Durabilitate

La fel ca marea majoritate a achizi╚Ťiilor dvs., un ochi trebuie s─â mearg─â întotdeauna la via╚Ťa real─â a elementului, atât din punct de vedere pur constructiv ╚Öi din punct de vedere al func╚Ťionalit─â╚Ťii.

Deci, va trebui, de asemenea, întotdeauna s─â ia în considerare factorii de robuste╚Ťe, chiar ╚Öi pe detalii, ar fi marginile ╚Öi alte finisaje. De asemenea, evalueaz─â versatilitatea sa, pentru c─â dac─â, de exemplu, v─â cump─âra╚Ťi un tabel care este prea mic, sau prea mare, pentru a satisface o nevoie specific─â, dup─â unele utilizare s-ar putea g─âsi-te nu mai este capabil s─â-l foloseasc─â cu u╚Öurin╚Ť─â.

Tabelul trebuie s─â fie, de asemenea, realizate din materiale care pot rezista la condi╚Ťiile de utiliz─âri la care dori╚Ťi s─â-l supun─â. Deci, de exemplu, în cazul în care este destinat s─â fie l─âsat în afara, acesta trebuie s─â aib─â un tratament care împiedic─â rafturi ╚Öi picioare de la deformare, vopsea de la bule sau rugina în curs de dezvoltare.

O mas─â interioar─â, pe de alt─â parte, are nevoi ceva mai pu╚Ťin stricte din acest punct de vedere. Poate dac─â ave╚Ťi nevoie de unul pentru a asambla în garaj, sau în camer─â pentru ocazii speciale, ar trebui s─â caute o solu╚Ťie care favorizeaz─â estetica, sau fiabilitate.

Picioarele mesei

Picioarele sunt punctul real slab chiar de cele mai bune mese pliante, pentru c─â, desigur, am s─â suporte toate greutatea. Trebuie s─â aib─â o conforma╚Ťie care s─â-╚Ťi permit─â s─â stai lini╚Ötit, dac─â asta e utilizarea pentru care ai cump─ârat-o. În acest caz, alege cu în╚Ťelepciune pentru a evita riscul de a g─âsi picioarele în mijlocul a ta.

Exist─â mese cu picioare x-închidere, articulate, sau rigide, cu balamale ancorate sub partea de sus. Picioarele trebuie s─â fie robuste, durabile ╚Öi fiabile, balustradele ╚Öi balamalele, de preferin╚Ť─â din metal sau plastic rezistent la cucui.

Având în vedere c─â primele sunt mai fiabile ca robuste╚Ťe, cu toate acestea, dar tind s─â rugineasc─â în timp. Exist─â modele cu balama din lemn de esen╚Ť─â tare, care ofer─â performan╚Ťe excelente din punct de vedere al rezisten╚Ťei ╚Öi fiabilit─â╚Ťii.

Cea mai mare parte a dificult─â╚Ťii de a închide o mas─â pliant─â, cu toate acestea, este legat─â de forma picioarelor. Deci, ia în considerare faptul c─â va trebui s─â încerca╚Ťi s─â dau seama dac─â aceast─â abordare de închidere ti se potriveste, sau dac─â prefera╚Ťi un altul.

Cea mai bun─â mas─â pliant─â

Tavolo Tavolino pieghevole set birreria in dura resina 183x76xH72 cm per sagra campeggio fiera casa VEZI OFERTA PE AMAZON →

 

Camping și masă echitabilă

 

Perfect pentru cei care caut─â o m─âsu╚Ť─â de cafea robust─â, u╚Öor de instalat, dar mai presus de toate foarte fiabil─â, datorit─â faptului c─â raftul este fabricat din r─â╚Öin─â anti-lot ╚Öi rezistent─â la pete. Este un material foarte u╚Öor de cur─â╚Ťat cu o cârp─â umed─â ╚Öi este rezistent la to╚Ťi detergen╚Ťii.

Închiderea carcasei îi permite s─â fie transportat─â cu u╚Öurin╚Ť─â, de asemenea, deoarece, în ciuda picioarelor sunt realizate din metal ╚Öi corpul în r─â╚Öin─â, aceast─â mas─â de camping ╚Öi echitabil cânt─âre╚Öte doar 13,4 kg. Este ideal pentru înc─ârcarea direct─â în ma╚Öin─â cu un efort minim.

De la închis ocup─â doar aproximativ 80 de centimetri, cu o grosime extrem de mic─â, permi╚Ťându-i astfel s─â fie depozitate practic peste tot. De exemplu, îl pute╚Ťi p─âstra în spatele unei u╚Öi ╚Öi îl pute╚Ťi pune f─âr─â prea multe probleme în portbagaj pentru a-l transporta.

Picioarele sunt realizate din o╚Ťel cromat rezistent la rugin─â, cu un profil tubular extrem de u╚Öor, dar în acela╚Öi timp foarte robust ╚Öi rezistent la torsiune. Mare s─â-l foloseasc─â pentru iesirile tale, dar, de asemenea, ca o mas─â pentru târguri pentru a pune marfa pe ea. Datorit─â structurii sale autoportatoare ╚Öi snodelor robuste, este capabil s─â reziste la o greutate considerabil─â

Pentru a deschide este suficient pentru a elibera de blocare ╚Öi folosind mânerele ac╚Ťioneaz─â pe balamale carte, astfel încât s─â pute╚Ťi accesa picioarele. Apoi întinde╚Ťi complet masa ╚Öi trage╚Ťi picioarele în clip─â, apoi prinde╚Ťi catargul înclinat în cheia de siguran╚Ť─â corespunz─âtoare, f─âr─â cel mai mic efort.

Apoi ac╚Ťioneaz─â asupra sistemului s─âu de ancorare a celor dou─â semi-podele, pentru a se asigura c─â nu se închide în timpul fazei de basculare ╚Öi ia-o în loc pentru a fi imediat gata de utilizare.

R─â╚Öina este extrem de durabil─â,dar acest tabel nu este potrivit pentru DIY, deoarece lame ascu╚Ťite ╚Öi alte instrumente ar putea deteriora suprafa╚Ťa, în timp ce pentru a mânca ╚Öi aranja bunurile nu exist─â nici o problem─â. Masa este extrem de stabil─â ╚Öi nu se balanseaz─â chiar dac─â solul este destul de inegal.

Picioarele sunt echipate cu 4 crampoane cauciucate antiderapante, realizate din material foarte robust, care chiar ╚Öi cu o sarcin─â considerabil─â nu se uzeaz─â ╚Öi, prin urmare, permite instalarea acestuia chiar ╚Öi pe pardoseli mai delicate sau care necesit─â o aten╚Ťie special─â. Prin urmare, este potrivit, de exemplu, pentru a sprijini un bufet într-un parchet sau parchet.

Picioarele sunt echipate cu traverse de armare,perfecte pentru a asigura stabilitate maxim─â chiar ╚Öi cu o sarcin─â considerabil─â ╚Öi pentru a preveni orice risc de r─âsucire lateral─â, chiar dac─â masa este lovit ╚Öi este complet înc─ârcat.

Meister Benedomi Tavolo Da Lavoro Regolabile in Altezza, 3 Pezzi VEDI OFFERTA SU AMAZON →

 

Set 3 Pezzi pieghevole

 

Perfetto per chi è alla ricerca di un kit per fiere ed esposizioni, questo set di ben tre tavoli pieghevoli ti consente di regolare l’altezza. Questo è possibile grazie a un sistema a gambe scorrevoli in tubolare di alluminio con pratico pulsante di bloccaggio a molla, scegliendo tra ben 4 configurazioni differenti.

Puoi adattare l’altezza di ogni singolo modulo a 73 cm, 80 cm, 87 cm e 94 cm molto rapidamente, anche con il tavolo già in posizione. È perfetto quindi per le fiere, con una superficie 60 cm X 100 cm e un ripiano in foglio di MDF, robustissimo e a prova di urto e di macchia, in grado di reggere fino a 30 kg.

Questi tavoli sono stati concepiti per creare uno spazio e un supporto dove ti serve. Quindi grazie alle linguette in metallo potrai tranquillamente fissare un tavolo all’altro creando un’isola o una penisola come meglio preferisci, indipendentemente dall’altezza. L’aggancio è sicuro, sfruttando il robusto profilato in alluminio del telaio portante.

Le gambe sono snodate sulla cornice del tavolo e si chiudono all’interno dei singoli moduli. Il kit è concepito in modo tale che da chiuso possa essere trasformato in una valigia abbastanza leggera. Il peso complessivo si aggira sugli 11 kg. Il kit da chiuso è facilissimo da spostare e da riporre, perché occupa davvero pochissimo spazio e sta tranquillamente dietro una porta.

Le gambe sono incernierate all’interno della cornice ed hanno una chiusura a scatto di sicurezza con traverse in metallo che permettono di bloccarle con un click, per un montaggio davvero istantaneo e per essere subito pronto.

Alla base le gambe sono dotate di bande di sicurezza che impediscono l’apertura laterale, in modo tale che una volta bloccate non ci sia il rischio di torsione. L’ideale è installare i tre tavoli insieme per il massimo della stabilità, ma i singoli pezzi sono comunque affidabilissimi anche se utilizzati da soli.

Visto che si possono regolare in maniera piuttosto agevole, questi tavoli vanno bene anche per essere trattati per sedute con altezze differenti, per creare una scrivania improvvisata per una fiera o un altro evento. Non sono invece molto adatti per il lavoro fisico e per supportare il peso di attrezzi voluminosi.

Tutti e tre i moduli, inoltre, sono dotati di maniglia a strappo per poterli muovere da chiusi in maniera del tutto sicura e con un’impugnatura comoda, perché si adatta alla tensione ed è sufficientemente elastica da ammortizzare eventuali strappi e scossoni.

Campart Tavolo Pieghevole da Giardino e Campeggio TA-0802, 110 x 70 cm, Ideale per esterni, Alzata... VEDI OFFERTA SU AMAZON →

 

Tavolino pieghevole da campeggio

 

Questo tavolo è pensato per la vita all’aperto e in campeggio, dotato di una robustissima custodia per tenerlo al sicuro quando non lo usi. Si piega in maniera facilissima senza il minimo sforzo quando non ti serve. Le gambe sono a X con snodo centrale che consente una chiusura totale con il minimo dell’ingombro.

Sono realizzate in alluminio a prova di ossidazione e dotate di piedini in gomma antiscivolo, perfetti per usarlo anche sul cemento e le piastrelle. Questo tavolo pieghevole è pensato per occupare uno spazio ridottissimo, perché con le gambe chiuse ha uno spessore di appena 11 cm.

Il pianale, inoltre, grazie ad un’architettura particolare con snodi rinforzati in acciaio, è completamente pieghevole e consente di ridurre le dimensioni del tavolino, che da aperto è 70 cm x 70 cm x 110 cm ad appena 20 cm x 11 cm x 110 cm, in modo tale da poterlo mettere all’interno della sua borsa in robusto nylon nero. Un pratico accessorio perfetto per il trasporto, perché è dotata di una pratica maniglia con impugnatura in tela robusta.

Apertura e chiusura del tavolo richiedono pochissimi minuti, perché le gambe si stabilizzano grazie a cerniere pieghevoli in acciaio e si piegano facilmente grazie agli snodi. Sono dotati però di un sistema di bloccaggio che consente al tavolino di restare direttamente in posizione una volta aperto.

Il tavolo è completamente smontabile, in questa maniera si può ottimizzare l’ingombro e farlo entrare nell’apposita busta, per portarlo tranquillamente ovunque. Pesa appena 5 kg e tutti i componenti si fissano grazie ad un sistema di incastri semplice e concepito per evitare fastidiosi incidenti.

Basta aprire il telaio, e fissare gli incastri della prima doga, aprendo poi il pacchetto, con i punti di aggancio su quella centrale e su quella all’altra estremità. L’operazione è semplicissima, anche grazie al pratico libretto di istruzioni in dotazione. Un tavolo davvero perfetto per chi è in cerca di una postazione da poter portare con sé ovunque.

È inoltre possibile regolare l’altezza del pianale agendo sulle viti a farfalla che si trovano nei pressi dei piedi del tavolo, facendo scorrere così gli inserti e guadagnando i centimetri che ti occorrono per una seduta stabile e sicura e per poterti godere in pieno relax le tue vacanze.

Essendo realizzato in alluminio, le componenti non arrugginiscono e non c’è alcun bisogno di utilizzare del lubrificante per aiutare lo scorrimento, perché basta agire sui controlli a farfalla.

TAVOLO LAURA PIEGHEVOLE STRISCE IN LEGNO DI FAGGIO 70X140 CM NATURALE FRASM 610084 VEDI OFFERTA SU AMAZON →

 

Tavolo pieghevole in legno di faggio

 

Questo pregevole tavolo in legno di faggio è perfetto per creare uno spazio in giardino o in terrazza, con apertura facilissima al libro e un sistema di bloccaggio standard efficiente per garantire stabilità e resistenza.

Il legno di faggio, trattato superficialmente, è uno dei migliori per la realizzazione di mobili da giardino e destinati a dover sopportare un certo livello di umidità senza marcire e deformarsi.

Questo tavolo è facilissimo da aprire e chiudere, perché è sufficiente aprirlo a libro, tendere le gambe per bloccare le traverse con il sistema di sicurezza e infine metterlo in posizione.

Per rendere perfettamente stabile la posizione bisogna agire sulle levette mobili che si trovano sotto il piano del tavolo. Con questi freni le gambe non possono scorrere per tornare in posizione di riposo. L’operazione è semplicissima e alla portata di tutti.

Il pianale è realizzato in doghe di faggio stagionato e trattato in superficie, accostate le une alle altre per formare un piano comodo e senza buchi o fessure, anche al centro.

Il robusto bloccaggio in acciaio al centro dello snodo, inoltre, garantisce che il tavolo supporti tranquillamente anche pesi considerevoli. Puoi quindi usarlo tranquillamente per le tue cene all’aperto con gli amici.

Il profilato in faggio massello è privo di parti in multistrato e compensato e permette al tavolo di non temere minimamente l’acqua, anche se lasciato occasionalmente sotto la pioggia. In ogni caso è sempre consigliabile proteggerlo con un telo di plastica e riporlo se non lo utilizzerai per un po’.

Da chiuso il suo ingombro è minimo, appena pochi centimetri di spessore, perfetto per tenerlo pr esempio dietro una porta o in una rimessa. Da aperto invece consente un uso ottimale per quattro persone senza bisogno di non stringersi o adattarti alla presenza delle doghe di rinforzo nella parte bassa delle gambe, necessarie per mantenere la stabilità.

Con appena 13 kg di peso, una volta chiuso facilissimo da spostare, anche se bisogna fare un po’ di attenzione perché non è dotato di gancetti di sicurezza. È quindi sempre opportuno utilizzare una corda elastica gommata per impedire che si apra durante le manovre.

Da aperto, invece, grazie al fatto che le leve sono sfavorevoli, il tavolo rimane fermo da solo senza il pericolo di perdere la posizione. Questo pieghevole è completamente realizzato in Italia a partire da materie prime provenienti da silvicoltura sostenibile, per rispettare l’ambiente ed offrire una selezione ottimale di legno.

YAHILL Tavolo da Campeggio Pieghevole in Alluminio Rotolo in 3 Misure con Borsa da Trasporto per... VEDI OFFERTA SU AMAZON →

 

Tavolo pieghevole in alluminio

 

Questo tavolo da campeggio è pensato per essere montato con pochissimi gesti molto semplici e davvero alla portata di tutti. L’intelaiatura portante, realizzata in acciaio è pieghevole e a prova di ossidazione, grazie alla sua protezione in materiale plastico. L’apertura è a soffietto e permette semplicemente con due mani di aprirlo immediatamente, prendendo due elementi sulla stessa diagonale.

Planul de sprijin se fixeaz─â dup─â unrotolatod-o ╚Öi montat barele pentru a face rigid. Este nevoie de câteva gesturi simple pentru a avea o m─âsu╚Ť─â de cafea practic─â care accept─â pân─â la 15 kg în versiunea mic─â, 20 kg în versiunea mare ╚Öi 25 kg în extralarge.

Aceast─â pliere este proiectat─â pentru instalare interioar─â ╚Öi exterioar─â, deoarece este realizat─â din aluminiu foarte robust tratat la suprafa╚Ť─â, cu un design exclusiv care îi permite s─â nu-╚Öi piard─â stabilitatea chiar ╚Öi pe suprafe╚Ťe deosebit de dificile, ar fi nisipul, paji╚Ötile ╚Öi pietri╚Öul.

Este, de asemenea, foarte u╚Öor, deoarece versiunea mic─â cânt─âre╚Öte 0.88 kg, versiunea mare 1.28 kg ╚Öi versiunea extralarge 1.65 kg. Se transport─â cu u╚Öurin╚Ť─â cu o mân─â dup─â ce îl pune╚Ťi în sacul de siguran╚Ť─â corespunz─âtor, cu închidere a cablului.

Este potrivit pentru activit─â╚Ťile în aer liber, ar fi gr─âtare ╚Öi picnicuri. Datorit─â structurii sale metalice, Acesta permite, de asemenea, utilizarea de sobe de camping ╚Öi alte accesorii care pot produce unele c─âldur─â, deoarece pictura de suprafa╚Ť─â a metalului este rezistent la c─âldur─â.

Dimensiunile exterioare sunt pentru versiunea mic─â 40 cm X 34,5 cm X 31,5 cm; cea de 56 cm mare X 41 cm X 40 cm; extralarge este la fel de mult ca 68 cm X 46 cm X 40 cm , respectiv lungime, adâncime ╚Öi în─âl╚Ťime. M─âsu╚Ťa de cafea este, de asemenea, echipat─â cu instruc╚Ťiuni practice de asamblare ╚Öi indica╚Ťii de debit maxim, pentru siguran╚Ťa dumneavoastr─â.

TecTake Tavolo Camper Campeggio Picnic - Modelli Differenti - (Tipo4 (401170) / 140x70x70cm) VEZI OFERTA PE AMAZON →

 

Masa de picnic

 

Cu 3 perechi robuste de picioare de aluminiu, articulate direct pe coloana vertebral─â a mesei, este solu╚Ťia perfect─â pentru cei care au nevoie de o mul╚Ťime de spa╚Ťiu, dar nu doresc s─â se ocupe de ea în timpul fazelor de transport.

Aceast─â mas─â pliant─â este echipat─â cu o geant─â practic─â care con╚Ťine toate componentele necesare. Corpul de sprijin se deschide într-un burduf, cu picioare pliante cu un sistem de suporturi articulate care permite stabilitate maxim─â cu foarte pu╚Ťine gesturi.

Odat─â ce cadrul este deschis, este suficient s─â se desfac─â peste raft din benzi robuste profil de aluminiu anodizat,absolut oxidat-dovada. Pentru aceast─â opera╚Ťie, dou─â mâini ╚Öi nici un efort sunt suficiente, deoarece aluminiul este un metal extrem de u╚Öor ╚Öi robust.

Banda de pe cap ╚Öi cea din coad─â sunt echipate cu cârlige de fixare care v─â permit s─â o fixa╚Ťi în siguran╚Ť─â cu un singur gest, f─âcând astfel masa perfect stabil─â ╚Öi, în acela╚Öi timp, imposibil de închis accidental.

Odat─â deschis─â ╚Öi montat─â, masa ofer─â 140 cm x 70 cm de raft confortabil ╚Öi o în─âl╚Ťime de 70 cm nereglabil─â, perfect─â pentru majoritatea scaunelor de camping standard.

Datorit─â tratamentului de suprafa╚Ť─â al metalului ╚Öi absen╚Ťei p─âr╚Ťilor de fier, aceast─â m─âsu╚Ť─â de cafea foarte confortabil─â poate fi l─âsat─â╚Öi în aer liber în ploaie, deoarece nu exist─â nici un risc de a-l oxizi sau ruinarea.

Profilul tubular din aluminiu asigur─â, de asemenea, c─â greutatea acestei mese confortabile de camping este redus─â la minim. Acest lucru, cu toate acestea, f─âr─â a afecta în nici un fel stabilitatea ╚Öi fiabilitatea, deoarece în doar 5 kg exist─â tot confortul ╚Öi fiabilitatea de care ar putea avea nevoie.

Setul este echipat cu o bro╚Öur─â de instruc╚Ťiuni ilustrat─â la îndemân─â, pentru a v─â ajuta s─â face╚Ťi fa╚Ť─â oric─âror dificult─â╚Ťi pe care le pute╚Ťi întâmpina în fazele de editare ╚Öi pentru a asigura o experien╚Ť─â 100% sigur─â ╚Öi pl─âcut─â.

Tavolo multifunzionale pieghevole Tavolo multifunzionale Tavolo da campeggio Tavolo da campeggio... VEZI OFERTA PE AMAZON →

 

Tabel multifunc╚Ťional GoodAndGadgets

 

Aceast─â mas─â practic─â este foarte potrivit pentru târguri ╚Öi expozi╚Ťii, dar, de asemenea, se preteaz─â foarte bine pentru camping. Structura este fabricat─â din aluminiu robust cu raft MDF, un material compozit pe baz─â de lemn, lumin─â ╚Öi, în acela╚Öi timp, fiabil ╚Öi robust.

Picioarele, care de la încuietori sunt îndoite spre interior, sunt ╚Ťinute în loc de un sistem de fermoar snap, absolut sigur, deoarece cu masa deschis─â ╚Öi în loc acestea sunt într-o pârghie nefavorabil─â ╚Öi, prin urmare, nu exist─â nici un risc c─â se poate închide.

Pentru versatilitate maxim─â picioarele acestei mese sunt adaptabile pentru în─âl╚Ťime,permi╚Ťându-v─â s─â alege╚Ťi între 4 pozi╚Ťii 72 cm / 79 cm / 86 cm / 93 cm pentru a se adapta perfect la utilizare ╚Öi mai presus de toate la în─âl╚Ťimea ta.

Este posibil s─â se adapteze pozi╚Ťia raftului chiar ╚Öi cu masa deja deschis─â, deoarece fiind un obiect extrem de u╚Öor ave╚Ťi nevoie de un efort minim.

Suprafa╚Ťa util─â este de 100 cm x 60 cm, potrivit, de exemplu, pentru a face un banchet expozi╚Ťional într-un târg, unde pute╚Ťi pune bunurile. Acesta poate rezista pân─â la o greutate maxim─â de 20 kg,distribuite pe întreaga suprafa╚Ť─â, evitând în mod natural concentrându-l pe col╚Ťuri, deoarece oricât de mult tabelul este conceput pentru a men╚Ťine un echilibru mare, exist─â un risc de pârghie.

Pentru a preveni trecerea sau r─âsucirea picioarelor, acestea sunt, de asemenea, protejate cu benzi de aluminiu fixate în partea de jos, care permit stabilitate maxim─â, chiar dac─â masa este lovit─â din gre╚Öeal─â.

Când picioarele sunt închise, acestea sunt blocate automat în loc ╚Öi nu se pot deschide pe cont propriu. Apoi, pute╚Ťi muta în condi╚Ťii de siguran╚Ť─â folosind mânerul practic lacrim─â din plastic pentru a stoca în cazul în care dori╚Ťi. De fapt, amprenta total─â a acestei mese închise este într-adev─âr derizorie ╚Öi este în lini╚Öte în spatele unei u╚Öi.