Warning: session_start(): open(/home/admin/tmp/sess_6tnak9d434bln8bbf61qjo702h, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/web/ammjournal.ro/public_html/index.php on line 2

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/admin/tmp) in /home/admin/web/ammjournal.ro/public_html/index.php on line 2
 Cea mai bună masă pliantă
loading
Cea mai bună masă pliantă

Vara trecută am fost în căutarea pentru o masă de camping frumos.

Așa că m-am dus online și m-am uitat, a fost o odisee, deoarece există o ofertă online monstruoasă de mese pliante, dar în cele din urmă am venit cu o idee, și am cumpărat acest lucru de pe Amazon:

Tavolo Tavolino pieghevole set birreria in dura resina 183x76xH72 cm per sagra campeggio fiera casa

 

Dar la sfârșitul procesului de descoperire, mi-am dat seama că devenisem un fel de expert în domeniu,și apoi l-am rugat pe Massimo să scrie un ghid pentru ceea ce este.

Să continuăm în ordine.

Vreau să menționez prin modul în care frumosul articol al lui Franco despre scaunele ergonomice.

de a alege cea mai bună masă pliantă

Economisirea spațiului și amenajarea doar atunci când este necesar este o tendință care în ultimii ani s-a impus foarte mult, nu numai pentru cei care au apartamente mici în oraș, ci și pentru cei care doresc să-și organizeze mediile în cel mai bun mod.

Prin urmare, produsele compacte, pliabile și transformabile au început să invadeze piața noastră, cu idei care sunt din ce în ce mai strălucitoare și se concentrează pe o tehnologie foarte avansată pentru a propune soluții foarte robuste, dar în același timp, care pot fi transformate în câteva secunde și fără efort.

Desigur, că de mese pliante este unul dintre sectoarele cele mai competitive, cu propuneri variind de la mobilier de acasă la idei perfecte pentru camping și activități în aer liber, chiar și pur și simplu pentru a putea muta zona de luat masa la terasa sau curtea în timpul verii, pentru a profita de vară.

În funcție de utilizarea pe care intenționați să o faceți, cu toate acestea, nu toate mesele pliante vor fi potrivite, va trebui să căutați în special pentru cei care respectă anumite specificații de siguranță și rezistență, precum și practic de utilizare, poate, de asemenea, pentru a fi utilizate atunci când există, de asemenea, copii sau de a avea un picnic frumos.

Fie că este vorba de utilizarea lor la domiciliu pe camping sau chiar pentru activitățile diy, să vedem care sunt caracteristicile pentru a păstra un ochi pe pentru a alege cea mai bună masă pliantă, care este perfect, robust, confortabil și rezistent, dar mai presus de toate, de asemenea, economice.

Unii preferă să-l construiască ei înșiși cu propriile lor mâini, dacă sunteți capabil cu diy aici este un ghid frumos despre asta.

Greutate și dimensiune

masă resigilată trebuie să se gândească că posibilitatea de a o muta cu un efort minim și de a o adapta la orice spațiu, prin urmare, primul element pe care trebuie să o supraveghezi în mod natural este greutatea, deoarece trebuie să fie suficient de ușoară pentru a putea să o miți singur.

Cu toate acestea, dimensiunea este, de asemenea, important,deoarece plierea trebuie să vă ofere tot spațiul de sprijin care poate servi ca un deschizător, dar mai presus de toate un mic e-spațiu. Acest lucru se datorează faptului că este rezonabil să se presupună că nu va folosi în fiecare zi, dar numai la ocazii speciale și, prin urmare, veți dori să-l păstrați stocate în cazul în care nu vă oferă plictiseala, probabil, între două mobilier sau într-un dulap.

De asemenea, ia în considerare faptul că măsuța de cafea pe care o alegeți, va trebui, probabil, de asemenea, să efectueze în jurul, probabil, pentru un picnic sau pur și simplu pentru că aveți nevoie de un sprijin în cazul în care nu există unul. Atunci nu uita să verifici dacă te urci în mașină. Unele mese pot fi puse cu ușurință în portbagaj, în timp ce pentru altele va trebui să coborâți scaunele, deci luați în considerare compatibilitatea cu stilul dvs.

Stabilitate

Odată deschis masa trebuie să fie absolut stabil,fără a avea nici o diferență de sprijin în comparație cu cele fixe. Picioarele trebuie să fie suficient de rigide, astfel încât să nu se flexeze în cazul în care există prea multă greutate, dar în același timp, ele trebuie să se odihnească perfect pe teren.

În special, toate mecanicii trebuie să aibă un joc redus la un minim, poate reglabil cu controale simple, astfel încât să nu-l adapteze la sol.

Dacă aveți de gând să-l cumpere pentru hobby-ul tau de a face în aer liber, probabil, în cazul în care nu există nici un raft pentru a sprijini instrumentele, amintiți-vă că cel mai bun masa pliante pentru nevoile dumneavoastra trebuie să reziste la greutatea lor, fără probleme, apoi să fie făcute cu materiale adecvate, cu balamale robuste și snodes și pivoti de încredere.

Durabilitate

La fel ca marea majoritate a achizițiilor dvs., un ochi trebuie să meargă întotdeauna la viața reală a elementului, atât din punct de vedere pur constructiv și din punct de vedere al funcționalității.

Deci, va trebui, de asemenea, întotdeauna să ia în considerare factorii de robustețe, chiar și pe detalii, ar fi marginile și alte finisaje. De asemenea, evaluează versatilitatea sa, pentru că dacă, de exemplu, vă cumpărați un tabel care este prea mic, sau prea mare, pentru a satisface o nevoie specifică, după unele utilizare s-ar putea găsi-te nu mai este capabil să-l folosească cu ușurință.

Tabelul trebuie să fie, de asemenea, realizate din materiale care pot rezista la condițiile de utilizări la care doriți să-l supună. Deci, de exemplu, în cazul în care este destinat să fie lăsat în afara, acesta trebuie să aibă un tratament care împiedică rafturi și picioare de la deformare, vopsea de la bule sau rugina în curs de dezvoltare.

O masă interioară, pe de altă parte, are nevoi ceva mai puțin stricte din acest punct de vedere. Poate dacă aveți nevoie de unul pentru a asambla în garaj, sau în cameră pentru ocazii speciale, ar trebui să caute o soluție care favorizează estetica, sau fiabilitate.

Picioarele mesei

Picioarele sunt punctul real slab chiar de cele mai bune mese pliante, pentru că, desigur, am să suporte toate greutatea. Trebuie să aibă o conformație care să-ți permită să stai liniștit, dacă asta e utilizarea pentru care ai cumpărat-o. În acest caz, alege cu înțelepciune pentru a evita riscul de a găsi picioarele în mijlocul a ta.

Există mese cu picioare x-închidere, articulate, sau rigide, cu balamale ancorate sub partea de sus. Picioarele trebuie să fie robuste, durabile și fiabile, balustradele și balamalele, de preferință din metal sau plastic rezistent la cucui.

Având în vedere că primele sunt mai fiabile ca robustețe, cu toate acestea, dar tind să ruginească în timp. Există modele cu balama din lemn de esență tare, care oferă performanțe excelente din punct de vedere al rezistenței și fiabilității.

Cea mai mare parte a dificultății de a închide o masă pliantă, cu toate acestea, este legată de forma picioarelor. Deci, ia în considerare faptul că va trebui să încercați să dau seama dacă această abordare de închidere ti se potriveste, sau dacă preferați un altul.

Cea mai bună masă pliantă

Tavolo Tavolino pieghevole set birreria in dura resina 183x76xH72 cm per sagra campeggio fiera casa VEZI OFERTA PE AMAZON →

 

Camping și masă echitabilă

 

Perfect pentru cei care caută o măsuță de cafea robustă, ușor de instalat, dar mai presus de toate foarte fiabilă, datorită faptului că raftul este fabricat din rășină anti-lot și rezistentă la pete. Este un material foarte ușor de curățat cu o cârpă umedă și este rezistent la toți detergenții.

Închiderea carcasei îi permite să fie transportată cu ușurință, de asemenea, deoarece, în ciuda picioarelor sunt realizate din metal și corpul în rășină, această masă de camping și echitabil cântărește doar 13,4 kg. Este ideal pentru încărcarea directă în mașină cu un efort minim.

De la închis ocupă doar aproximativ 80 de centimetri, cu o grosime extrem de mică, permițându-i astfel să fie depozitate practic peste tot. De exemplu, îl puteți păstra în spatele unei uși și îl puteți pune fără prea multe probleme în portbagaj pentru a-l transporta.

Picioarele sunt realizate din oțel cromat rezistent la rugină, cu un profil tubular extrem de ușor, dar în același timp foarte robust și rezistent la torsiune. Mare să-l folosească pentru iesirile tale, dar, de asemenea, ca o masă pentru târguri pentru a pune marfa pe ea. Datorită structurii sale autoportatoare și snodelor robuste, este capabil să reziste la o greutate considerabilă

Pentru a deschide este suficient pentru a elibera de blocare și folosind mânerele acționează pe balamale carte, astfel încât să puteți accesa picioarele. Apoi întindeți complet masa și trageți picioarele în clipă, apoi prindeți catargul înclinat în cheia de siguranță corespunzătoare, fără cel mai mic efort.

Apoi acționează asupra sistemului său de ancorare a celor două semi-podele, pentru a se asigura că nu se închide în timpul fazei de basculare și ia-o în loc pentru a fi imediat gata de utilizare.

Rășina este extrem de durabilă,dar acest tabel nu este potrivit pentru DIY, deoarece lame ascuțite și alte instrumente ar putea deteriora suprafața, în timp ce pentru a mânca și aranja bunurile nu există nici o problemă. Masa este extrem de stabilă și nu se balansează chiar dacă solul este destul de inegal.

Picioarele sunt echipate cu 4 crampoane cauciucate antiderapante, realizate din material foarte robust, care chiar și cu o sarcină considerabilă nu se uzează și, prin urmare, permite instalarea acestuia chiar și pe pardoseli mai delicate sau care necesită o atenție specială. Prin urmare, este potrivit, de exemplu, pentru a sprijini un bufet într-un parchet sau parchet.

Picioarele sunt echipate cu traverse de armare,perfecte pentru a asigura stabilitate maximă chiar și cu o sarcină considerabilă și pentru a preveni orice risc de răsucire laterală, chiar dacă masa este lovit și este complet încărcat.

Meister Benedomi Tavolo Da Lavoro Regolabile in Altezza, 3 Pezzi VEDI OFFERTA SU AMAZON →

 

Set 3 Pezzi pieghevole

 

Perfetto per chi è alla ricerca di un kit per fiere ed esposizioni, questo set di ben tre tavoli pieghevoli ti consente di regolare l’altezza. Questo è possibile grazie a un sistema a gambe scorrevoli in tubolare di alluminio con pratico pulsante di bloccaggio a molla, scegliendo tra ben 4 configurazioni differenti.

Puoi adattare l’altezza di ogni singolo modulo a 73 cm, 80 cm, 87 cm e 94 cm molto rapidamente, anche con il tavolo già in posizione. È perfetto quindi per le fiere, con una superficie 60 cm X 100 cm e un ripiano in foglio di MDF, robustissimo e a prova di urto e di macchia, in grado di reggere fino a 30 kg.

Questi tavoli sono stati concepiti per creare uno spazio e un supporto dove ti serve. Quindi grazie alle linguette in metallo potrai tranquillamente fissare un tavolo all’altro creando un’isola o una penisola come meglio preferisci, indipendentemente dall’altezza. L’aggancio è sicuro, sfruttando il robusto profilato in alluminio del telaio portante.

Le gambe sono snodate sulla cornice del tavolo e si chiudono all’interno dei singoli moduli. Il kit è concepito in modo tale che da chiuso possa essere trasformato in una valigia abbastanza leggera. Il peso complessivo si aggira sugli 11 kg. Il kit da chiuso è facilissimo da spostare e da riporre, perché occupa davvero pochissimo spazio e sta tranquillamente dietro una porta.

Le gambe sono incernierate all’interno della cornice ed hanno una chiusura a scatto di sicurezza con traverse in metallo che permettono di bloccarle con un click, per un montaggio davvero istantaneo e per essere subito pronto.

Alla base le gambe sono dotate di bande di sicurezza che impediscono l’apertura laterale, in modo tale che una volta bloccate non ci sia il rischio di torsione. L’ideale è installare i tre tavoli insieme per il massimo della stabilità, ma i singoli pezzi sono comunque affidabilissimi anche se utilizzati da soli.

Visto che si possono regolare in maniera piuttosto agevole, questi tavoli vanno bene anche per essere trattati per sedute con altezze differenti, per creare una scrivania improvvisata per una fiera o un altro evento. Non sono invece molto adatti per il lavoro fisico e per supportare il peso di attrezzi voluminosi.

Tutti e tre i moduli, inoltre, sono dotati di maniglia a strappo per poterli muovere da chiusi in maniera del tutto sicura e con un’impugnatura comoda, perché si adatta alla tensione ed è sufficientemente elastica da ammortizzare eventuali strappi e scossoni.

Campart Tavolo Pieghevole da Giardino e Campeggio TA-0802, 110 x 70 cm, Ideale per esterni, Alzata... VEDI OFFERTA SU AMAZON →

 

Tavolino pieghevole da campeggio

 

Questo tavolo è pensato per la vita all’aperto e in campeggio, dotato di una robustissima custodia per tenerlo al sicuro quando non lo usi. Si piega in maniera facilissima senza il minimo sforzo quando non ti serve. Le gambe sono a X con snodo centrale che consente una chiusura totale con il minimo dell’ingombro.

Sono realizzate in alluminio a prova di ossidazione e dotate di piedini in gomma antiscivolo, perfetti per usarlo anche sul cemento e le piastrelle. Questo tavolo pieghevole è pensato per occupare uno spazio ridottissimo, perché con le gambe chiuse ha uno spessore di appena 11 cm.

Il pianale, inoltre, grazie ad un’architettura particolare con snodi rinforzati in acciaio, è completamente pieghevole e consente di ridurre le dimensioni del tavolino, che da aperto è 70 cm x 70 cm x 110 cm ad appena 20 cm x 11 cm x 110 cm, in modo tale da poterlo mettere all’interno della sua borsa in robusto nylon nero. Un pratico accessorio perfetto per il trasporto, perché è dotata di una pratica maniglia con impugnatura in tela robusta.

Apertura e chiusura del tavolo richiedono pochissimi minuti, perché le gambe si stabilizzano grazie a cerniere pieghevoli in acciaio e si piegano facilmente grazie agli snodi. Sono dotati però di un sistema di bloccaggio che consente al tavolino di restare direttamente in posizione una volta aperto.

Il tavolo è completamente smontabile, in questa maniera si può ottimizzare l’ingombro e farlo entrare nell’apposita busta, per portarlo tranquillamente ovunque. Pesa appena 5 kg e tutti i componenti si fissano grazie ad un sistema di incastri semplice e concepito per evitare fastidiosi incidenti.

Basta aprire il telaio, e fissare gli incastri della prima doga, aprendo poi il pacchetto, con i punti di aggancio su quella centrale e su quella all’altra estremità. L’operazione è semplicissima, anche grazie al pratico libretto di istruzioni in dotazione. Un tavolo davvero perfetto per chi è in cerca di una postazione da poter portare con sé ovunque.

È inoltre possibile regolare l’altezza del pianale agendo sulle viti a farfalla che si trovano nei pressi dei piedi del tavolo, facendo scorrere così gli inserti e guadagnando i centimetri che ti occorrono per una seduta stabile e sicura e per poterti godere in pieno relax le tue vacanze.

Essendo realizzato in alluminio, le componenti non arrugginiscono e non c’è alcun bisogno di utilizzare del lubrificante per aiutare lo scorrimento, perché basta agire sui controlli a farfalla.

TAVOLO LAURA PIEGHEVOLE STRISCE IN LEGNO DI FAGGIO 70X140 CM NATURALE FRASM 610084 VEDI OFFERTA SU AMAZON →

 

Tavolo pieghevole in legno di faggio

 

Questo pregevole tavolo in legno di faggio è perfetto per creare uno spazio in giardino o in terrazza, con apertura facilissima al libro e un sistema di bloccaggio standard efficiente per garantire stabilità e resistenza.

Il legno di faggio, trattato superficialmente, è uno dei migliori per la realizzazione di mobili da giardino e destinati a dover sopportare un certo livello di umidità senza marcire e deformarsi.

Questo tavolo è facilissimo da aprire e chiudere, perché è sufficiente aprirlo a libro, tendere le gambe per bloccare le traverse con il sistema di sicurezza e infine metterlo in posizione.

Per rendere perfettamente stabile la posizione bisogna agire sulle levette mobili che si trovano sotto il piano del tavolo. Con questi freni le gambe non possono scorrere per tornare in posizione di riposo. L’operazione è semplicissima e alla portata di tutti.

Il pianale è realizzato in doghe di faggio stagionato e trattato in superficie, accostate le une alle altre per formare un piano comodo e senza buchi o fessure, anche al centro.

Il robusto bloccaggio in acciaio al centro dello snodo, inoltre, garantisce che il tavolo supporti tranquillamente anche pesi considerevoli. Puoi quindi usarlo tranquillamente per le tue cene all’aperto con gli amici.

Il profilato in faggio massello è privo di parti in multistrato e compensato e permette al tavolo di non temere minimamente l’acqua, anche se lasciato occasionalmente sotto la pioggia. In ogni caso è sempre consigliabile proteggerlo con un telo di plastica e riporlo se non lo utilizzerai per un po’.

Da chiuso il suo ingombro è minimo, appena pochi centimetri di spessore, perfetto per tenerlo pr esempio dietro una porta o in una rimessa. Da aperto invece consente un uso ottimale per quattro persone senza bisogno di non stringersi o adattarti alla presenza delle doghe di rinforzo nella parte bassa delle gambe, necessarie per mantenere la stabilità.

Con appena 13 kg di peso, una volta chiuso facilissimo da spostare, anche se bisogna fare un po’ di attenzione perché non è dotato di gancetti di sicurezza. È quindi sempre opportuno utilizzare una corda elastica gommata per impedire che si apra durante le manovre.

Da aperto, invece, grazie al fatto che le leve sono sfavorevoli, il tavolo rimane fermo da solo senza il pericolo di perdere la posizione. Questo pieghevole è completamente realizzato in Italia a partire da materie prime provenienti da silvicoltura sostenibile, per rispettare l’ambiente ed offrire una selezione ottimale di legno.

YAHILL Tavolo da Campeggio Pieghevole in Alluminio Rotolo in 3 Misure con Borsa da Trasporto per... VEDI OFFERTA SU AMAZON →

 

Tavolo pieghevole in alluminio

 

Questo tavolo da campeggio è pensato per essere montato con pochissimi gesti molto semplici e davvero alla portata di tutti. L’intelaiatura portante, realizzata in acciaio è pieghevole e a prova di ossidazione, grazie alla sua protezione in materiale plastico. L’apertura è a soffietto e permette semplicemente con due mani di aprirlo immediatamente, prendendo due elementi sulla stessa diagonale.

Planul de sprijin se fixează după unrotolatod-o și montat barele pentru a face rigid. Este nevoie de câteva gesturi simple pentru a avea o măsuță de cafea practică care acceptă până la 15 kg în versiunea mică, 20 kg în versiunea mare și 25 kg în extralarge.

Această pliere este proiectată pentru instalare interioară și exterioară, deoarece este realizată din aluminiu foarte robust tratat la suprafață, cu un design exclusiv care îi permite să nu-și piardă stabilitatea chiar și pe suprafețe deosebit de dificile, ar fi nisipul, pajiștile și pietrișul.

Este, de asemenea, foarte ușor, deoarece versiunea mică cântărește 0.88 kg, versiunea mare 1.28 kg și versiunea extralarge 1.65 kg. Se transportă cu ușurință cu o mână după ce îl puneți în sacul de siguranță corespunzător, cu închidere a cablului.

Este potrivit pentru activitățile în aer liber, ar fi grătare și picnicuri. Datorită structurii sale metalice, Acesta permite, de asemenea, utilizarea de sobe de camping și alte accesorii care pot produce unele căldură, deoarece pictura de suprafață a metalului este rezistent la căldură.

Dimensiunile exterioare sunt pentru versiunea mică 40 cm X 34,5 cm X 31,5 cm; cea de 56 cm mare X 41 cm X 40 cm; extralarge este la fel de mult ca 68 cm X 46 cm X 40 cm , respectiv lungime, adâncime și înălțime. Măsuța de cafea este, de asemenea, echipată cu instrucțiuni practice de asamblare și indicații de debit maxim, pentru siguranța dumneavoastră.

TecTake Tavolo Camper Campeggio Picnic - Modelli Differenti - (Tipo4 (401170) / 140x70x70cm) VEZI OFERTA PE AMAZON →

 

Masa de picnic

 

Cu 3 perechi robuste de picioare de aluminiu, articulate direct pe coloana vertebrală a mesei, este soluția perfectă pentru cei care au nevoie de o mulțime de spațiu, dar nu doresc să se ocupe de ea în timpul fazelor de transport.

Această masă pliantă este echipată cu o geantă practică care conține toate componentele necesare. Corpul de sprijin se deschide într-un burduf, cu picioare pliante cu un sistem de suporturi articulate care permite stabilitate maximă cu foarte puține gesturi.

Odată ce cadrul este deschis, este suficient să se desfacă peste raft din benzi robuste profil de aluminiu anodizat,absolut oxidat-dovada. Pentru această operație, două mâini și nici un efort sunt suficiente, deoarece aluminiul este un metal extrem de ușor și robust.

Banda de pe cap și cea din coadă sunt echipate cu cârlige de fixare care vă permit să o fixați în siguranță cu un singur gest, făcând astfel masa perfect stabilă și, în același timp, imposibil de închis accidental.

Odată deschisă și montată, masa oferă 140 cm x 70 cm de raft confortabil și o înălțime de 70 cm nereglabilă, perfectă pentru majoritatea scaunelor de camping standard.

Datorită tratamentului de suprafață al metalului și absenței părților de fier, această măsuță de cafea foarte confortabilă poate fi lăsatăși în aer liber în ploaie, deoarece nu există nici un risc de a-l oxizi sau ruinarea.

Profilul tubular din aluminiu asigură, de asemenea, că greutatea acestei mese confortabile de camping este redusă la minim. Acest lucru, cu toate acestea, fără a afecta în nici un fel stabilitatea și fiabilitatea, deoarece în doar 5 kg există tot confortul și fiabilitatea de care ar putea avea nevoie.

Setul este echipat cu o broșură de instrucțiuni ilustrată la îndemână, pentru a vă ajuta să faceți față oricăror dificultăți pe care le puteți întâmpina în fazele de editare și pentru a asigura o experiență 100% sigură și plăcută.

Tavolo multifunzionale pieghevole Tavolo multifunzionale Tavolo da campeggio Tavolo da campeggio... VEZI OFERTA PE AMAZON →

 

Tabel multifuncțional GoodAndGadgets

 

Această masă practică este foarte potrivit pentru târguri și expoziții, dar, de asemenea, se pretează foarte bine pentru camping. Structura este fabricată din aluminiu robust cu raft MDF, un material compozit pe bază de lemn, lumină și, în același timp, fiabil și robust.

Picioarele, care de la încuietori sunt îndoite spre interior, sunt ținute în loc de un sistem de fermoar snap, absolut sigur, deoarece cu masa deschisă și în loc acestea sunt într-o pârghie nefavorabilă și, prin urmare, nu există nici un risc că se poate închide.

Pentru versatilitate maximă picioarele acestei mese sunt adaptabile pentru înălțime,permițându-vă să alegeți între 4 poziții 72 cm / 79 cm / 86 cm / 93 cm pentru a se adapta perfect la utilizare și mai presus de toate la înălțimea ta.

Este posibil să se adapteze poziția raftului chiar și cu masa deja deschisă, deoarece fiind un obiect extrem de ușor aveți nevoie de un efort minim.

Suprafața utilă este de 100 cm x 60 cm, potrivit, de exemplu, pentru a face un banchet expozițional într-un târg, unde puteți pune bunurile. Acesta poate rezista până la o greutate maximă de 20 kg,distribuite pe întreaga suprafață, evitând în mod natural concentrându-l pe colțuri, deoarece oricât de mult tabelul este conceput pentru a menține un echilibru mare, există un risc de pârghie.

Pentru a preveni trecerea sau răsucirea picioarelor, acestea sunt, de asemenea, protejate cu benzi de aluminiu fixate în partea de jos, care permit stabilitate maximă, chiar dacă masa este lovită din greșeală.

Când picioarele sunt închise, acestea sunt blocate automat în loc și nu se pot deschide pe cont propriu. Apoi, puteți muta în condiții de siguranță folosind mânerul practic lacrimă din plastic pentru a stoca în cazul în care doriți. De fapt, amprenta totală a acestei mese închise este într-adevăr derizorie și este în liniște în spatele unei uși.