Warning: session_start(): open(/home/admin/tmp/sess_777mhgkikiq58d878jcv334ibl, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/web/ammjournal.ro/public_html/index.php on line 2

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/admin/tmp) in /home/admin/web/ammjournal.ro/public_html/index.php on line 2
 Cel mai bun router WiFi portabil
loading












































Cel mai bun router WiFi portabil: Ghid de cumpărare

Utilizați conexiunea de date a cheii de internet pe mai multe dispozitive în același timp? V-ați săturat să vă "luptați" cu birouri și facilități publice care oferă doar conexiuni cu fir sau rețele WiFi fără nicio protecție? Ceea ce ai nevoie este un router WiFi portabil. Înainte de a înțelege mai bine ce este, cu toate acestea, este bine să specificați că routerele WiFi portabile includ categorii de produse.

  • Routere portabile – routere foarte compacte care pot fi, de asemenea, utilizate în deplasare. Acestea sunt adesea echipate cu o baterie integrată care vă permite să le utilizați fără a le menține conectate la priza electrică. Acestea permit navigarea numai pe rețele 3G, 4G sau 5G. Este un fel de router voi concentra pe cele mai multe în acest ghid de cumpărare.
  • Routerele 3G, 4G sau 5G de acasă – trebuie conectate la priza electrică pentru a funcționa și vă permit să partajați conexiunea 3G/4G/5G prin SIM sau internet key.
  • Router ADSL/fibre – Unele dintre routerele pentru conexiunea adsl și fibră optică acceptă partajarea conexiunii 3G/4G/5G prin cheia de internet.
  • Dispozitivele portabile multifuncționale – denumite adesea hub-uri de fișiere – pot acționa ca o baterie de urgență pentru smartphone-uri și tablete, routere portabile, puncte de acces pentru rețele cu fir și repetor de rețele fără fir.

Vă întrebați ce tip de router WiFi portabil ar putea fi potrivit pentru dvs.? Nu-ți face griji, de asta sunt aici. Ia-ți cinci minute din timpul tău și te voi ajuta să înțelegi care dispozitiv se potrivește cel mai bine nevoilor tale. În ceea ce privește aspectul economic, nu vă faceți griji, prețurile acestor dispozitive nu sunt prohibitive, dimpotrivă. Puteți verifica acest lucru pentru tine de a lua o privire la produsele sunt pe cale de a raporta la tine și analiza prețurile lor. Vă recomandăm, deși, înainte de a cumpăra un router de orice fel asigurați-vă că se potrivește perfect nevoile dumneavoastraȚ

 

de a alege un router WiFi portabil

Înainte de a cumpăra un router WiFi portabil,asigurați-vă că acest lucru se potrivește perfect nevoilor dvs. Despre ce vorbesc? Lasă-mă să-ți explic imediat.

Suport 4G/LTE

Router WiFi portatile

Dacă trebuie să navigați la viteză maximă, verificați dacă există suport pentru rețeaua 4G/LTEde pe routerul Wi-Fi pentru a cumpăra. Acest lucru se datorează faptului că unele routere, în special cele mai ieftine, acceptă doar rețeaua 3G. De asemenea, trebuie să știți că există diferite categorii de rețea LTE, iar fiecare dintre acestea corespunde unei viteze maxime diferite de descărcare și încărcare.

  • LTE Cat. 1 – până la 10 Mbps în descărcare și 5 Mbps în încărcare.
  • LTE Cat. 2 – până la 50 Mbps în descărcare și 25 Mbps în încărcare.
  • LTE Cat. 3 – până la 100 Mbps în descărcare și 50 Mbps în încărcare.
  • LTE Cat. 4 – până la 150 Mbps în descărcare și 50 Mbps în încărcare.
  • LTE Cat. 5 – până la 300 Mbps în descărcare și 75 Mbps în încărcare.
  • LTE Cat. 6 – până la 300 Mbps în descărcare și 50 Mbps în încărcare.
  • LTE Cat. 7 – descărcări de până la 300 Mbps și descărcări de 100 Mbps
  • LTE Cat. 8 – până la 3000 Mbps în descărcare și 1500 Mbps în încărcare.
  • LTE Cat. 9 – descărcare de până la 450 Mbps și încărcare de 50 Mbps
  • LTE Cat. 10 – descărcare de până la 450 Mbps și încărcare de 100 Mbps
  • LTE Cat. 11 – până la 600 Mbps în descărcare și 50 Mbps în încărcare.
  • LTE Cat. 12 – descărcare de până la 600 Mbps și încărcare de 100 Mbps
  • LTE Cat. 13 – până la 400 Mbps în descărcare și 150 Mbps în încărcare.
  • LTE Cat. 14 – până la 400 Mbps în descărcare și 100 Mbps în încărcare.
  • LTE Cat. 15 – până la 4000 Mbps în descărcare și 1500 Mbps în încărcare.
  • LTE Cat. 16 – până la 1000 Mbps în descărcare și 150 Mbps în încărcare.
  • LTE Cat. 18 – până la 1100 Mbps în descărcare și 150 Mbps în încărcare.

Dacă doriți să navigați la viteză maximă, cumpărați un router cu suport pentru tehnologia LTE de la Cat.6 sau mai mare, pe care operatorii îl numesc comercial LTE Advanced sau 4G Plus.

Deși nu ar trebui să aveți nevoie de ea, am recomanda apoi să ia o privire la benzile de frecvență susținută de router-ul pe care intenționați să cumpere. Operatorii italieni beneficiază de următoarele benzi de frecvență pentru rețeaua LTE: 800 MHz, 1800 MHz, 2600 MHz. Acestea sunt benzile de frecvență utilizate pentru rețeaua 3G: 2100 MHz, 900 MHz.

Dacă există probleme de recepție a rețelei 3G/4G în zona dvs., achiziționați un router portabil echipat cu suport extern pentru antenă. În acest fel puteți capta mai bine semnalul chiar și în zonele în care acesta din urmă nu este deosebit de puternic.

Vă reamintesc, de asemenea, că începând cu 2019 primele oferte 5G ar putea ajunge în Italia, iar routerele WiFi portabile de vânzare de astăzi nu vor accepta în niciun fel noile tehnologii de rețea.

Suport 5G

5G este cea mai rapidă și mai avansată tehnologie de conectivitate mobilă disponibilă pe piață până în prezent, iar deja mai mulți operatori italieni oferă posibilitatea de a activa o promoție pentru conectarea la rețelele de generație următoare. Pe lângă asigurarea unor viteze de transfer de date mai mari decât cele care efectuează deja rețele 4G LTE, acestea permit conectarea mai multor dispozitive în aceeași zonă, permițând noi modalități de utilizare.

Există trei tipuri de lățime de bandă la care routerele Wi-Fi 5G se pot conecta: două sunt considerate sub-6GHzși pot transmite pe frecvențe cuprinse între 694MHz și 790MHz (utilizate anterior de emisiunile de televiziune), sau pe frecvențe între 2,5 și 3,7 GHz. Primele sunt capabile să atingă până la 250Mbps de viteză de conectare și pot acoperi zone mari în ceea ce privește semnalul; aceasta din urmă, pe de altă parte, atinge 900Mbps pe celulă și ar trebui pusă în aplicare în majoritatea zonelor urbane. În cele din urmă, există benzi mmWave (sau mmW), de asemenea, numit unde milimetrice, cu transmisii pe frecvențe între 25 și 39GHz. Conexiunile care au loc pe aceste celule - în principal situat în centrele urbane ale orașelor mari - sunt foarte rapide, și poate depăși Gbps fără prea multe probleme.

În Italia, benzile de 700MHz, 3700MHz și 26GHz sunt utilizate.

 

Suport pentru SIM

Router WiFi portatile

Înainte de a-l cumpăra, verificați dacă ruterul portabil care vă interesează are un slot SIM (deci acționează și ca un modem). După sa menționat mai sus, de fapt, există, de asemenea, pur routere care acceptă doar partajarea rețelei prin intermediul usb Internet Key și, prin urmare, nu permit introducerea directă a unui SIM în interiorul lor.

De asemenea, caută confirmarea formatului sim-ului acceptat de dispozitiv și compatibilitatea cu diverșii operatori. Cele mai multe routere portabile sunt în măsură să "digere" SIM în format standard (Mini SIM) a tuturor marilor operatori italieni, dar întotdeauna mai bine pentru a da un "cec" la comentarii online și opiniile utilizatorilor care au achiziționat deja produsul. În unele cazuri, de fapt, poate fi necesar să "unmanet" un pic în panoul de setări al router-ului pentru a face să funcționeze corect cu rețeaua unui anumit operator.

Clase wi-fi și viteza de transfer de date

Router WiFi portatile

Pe 10, precum și routere Wi-Fi pentru ADSL și Fiber, routerele WiFi portabile pot accepta, de asemenea, diverse clase Wi-Fi și, ca urmare, diverse viteze de transfer de date în cadrul rețelei.

Routerele care oferă cele mai mari viteze de transfer de date sunt cele cu suport dual-band,care pot funcționa nu numai pe banda de frecvență clasică de 2,4 GHz, ci și pe banda de frecvență de 5GHz (care are o gamă mai mică, dar este mai puțin predispusă la interferențe). Cele mai rapide dispozitive din toate timpurile sunt cele care rezistă la clasa wireless ac,care garantează o viteză de transfer de date de până la 1,3 Gbps, dar și dispozitivele care acceptă clasa wireless n care, în schimb, garantează o viteză de transfer de date de până la 300 sau 450 Mbps.

Numărul de dispozitive acceptate

Router WiFi portatile

Înainte de a cumpăra un router WiFi portabil, asigurați-vă că numărul maxim de dispozitive care pot fi conectate la acesta din urmă este suficient pentru a satisface nevoile dvs. Multe routere portabile, de fapt, au o limită de maxim de dispozitive pe care le pot sprijini în același timp.

Durata de viață a bateriei

Router WiFi portatile

Dacă aveți de gând să cumpere un router portabil real, care este, un router care poate funcționa în mișcare cu ajutorul unei baterii integrate, informează despreautonomia acestuia din urmă. Bateriile cu o rază mai mare de acțiune sunt cele cu un amperaj mai mare, adică cu un număr mai mare de miliampereora (mAh).

Usi

Router WiFi portatile

Dacă trebuie să conectați dispozitive prin rețea prin cablu sau să partajați fișiere prin rețea, asigurați-vă că ruterul pe care îl cumpărați are porturi și sloturi pentru a vă satisface nevoile. De exemplu, dacă doriți să partajați fișiere prin rețea, porturile USB și sloturile microSD pot fi utile, în timp ce dacă doriți să conectați dispozitivele la rețea prin cablu, veți avea nevoie de porturi Ethernet.

Ce router WiFi să cumpere

Ești liber? Ei bine, atunci să trecem la sfaturi de cumpărături fatidic. Mai jos veți găsi o listă de routere Portabile WiFi de diferite tipuri care ar putea fi pentru tine. Încercați să găsiți cel care reușește să ofere cea mai bună valoare pentru bani în funcție de nevoile dumneavoastra si cumpara-l acumȚ

 

Cel mai bun router WiFi portabil ieftin (max 40 de euro)

TP-LINK TL-MR3020 (Router portabil)

Router WiFi portatile

Dacă aveți nevoie de un router WiFi portabil de bază, compact și eficient din punct de vedere al costurilor, TP-LINK TL-MR3020 este probabil cel pentru dvs. Este un dispozitiv care vă permite să partajați cu ușurință conexiunea 3G sau LTE a unei chei între mai multe dispozitive, creând o rețea wireless de până la 150 Mbps (N fără fir). Ea nu are o baterie, astfel încât acesta trebuie să fie alimentat de calculatoare sau alte surse de energie (priză de perete, încărcător portabil, etc), profitând de portul MiniUSB. Este foarte ușor de configurat datorită prezenței butonului WPS care conectează routerul cu alte dispozitive și include o funcție de control al lățimii de bandă care optimizează automat utilizarea rețelei de date în funcție de operațiunile care urmează să fie efectuate. Nu are un slot SIM.

TP-LINK TL-MR3420 (router ADSL cu suport pentru chei 3G/4G)

Router Wi-Fi portatile

Routerul TP-LINK TL-MR3420 este un router ADSL fără modem 3G sau 4G inclus, ceea ce înseamnă că are nevoie de un modem extern pentru a vă conecta la linia ADSL și vă permite să navigați în 3G și 4G (partajarea conexiunii cu mai multe dispozitive) numai prin utilizarea cheii de Internet. Acesta include patru porturi Fast Ethernet 10/100Mbps, două antene externe amovibile și asigură o viteză de transfer de până la 300Mbps. Rețineți că nu are o baterie internă, deci trebuie conectat la priza electrică.

 

RAVPower FileHub (dispozitiv portabil multifuncțional)

Dacă nu aveți nevoie să partajați o rețea 3G/4G, ci o rețea Wi-Fi tradițională sau o conexiune ADSL cu fir, apelați la un dispozitiv handyman ar fi filehub-ul grozav de la RAVPower. Este un dispozitiv mic care poate fi folosit ca o baterie de urgență pentru smartphone-uri și tablete (6.000 mAh), ca un repetor pentru a extinde o rețea Wi-Fi existentă, ca un punct de acces pentru a transforma o rețea cu fir în wireless (de fapt, are un port Ethernet) și ca un hub multimedia pentru a partaja fișiere găzduite pe stick-uri, hard disk-uri și carduri SD (include un port USB și slot pentru carduri SD). Un companion de călătorie cu adevărat formidabilȚ

RavPower FileHub WiFi Router (dispozitiv portabil multifuncțional)


Un alt dispozitiv foarte interesant all-rounder. RavPower FileHub Router WiFi oferă o conexiune portabilă Wi-Fi dual-band de până la 300Mbps în banda de 2.4GHz și până la 433Mbps în banda de 5GHz, și acceptă PPoE, IP static și dinamic, precum și capacitatea de a converti LAN la AP / router / WLAN pod. Acesta vă permite să transferați fișiere de pe cardul SD sau de pe orice dispozitiv de stocare, ar fi pendisk-uri USB, hard disk-uri și multe altele, foarte rapid. Bateria încorporată de 6.700 mAh poate fi folosită și pentru încărcarea dispozitivelor externe.

Cel mai bun router WiFi portabil mid-range (40-100 euro)

TP-LINK M7000 (router portatile)


TP-LINK M7000 este unul dintre cele mai ieftine routere portabile dintre cele care acceptă nativ 4G, având un modem încorporat cu sloturi pentru cartele SIM. Accesul la internet poate fi partajat cu până la 10 dispozitive pentru până la 8 ore de utilizare datorită bateriei încorporate de 2.000 mAh. Acest model nu are ecran, iar din acest motiv este vandut la un pret mai mic decat alte dispozitive din aceeasi familie propuse de producatorul chinez. Acceptă tehnologii de conectare FDD și TDD-LTE 4G LTE până la un maxim de 150 Mbps în descărcare.

 

Huawei Mobile WiFi 3s (Router portabil)


Un alt model extrem de economic care poate găzdui o cartelă SIM și partaja conexiunea (până la un maxim de 16 dispozitive) este Huawei Mobile WiFi 3s, caracterizatprin dimensiuni extrem de compacte, ușurința mare de utilizare și preț foarte scăzut. Este printre cele mai ieftine soluții cu modem integrat și se poate conecta la rețele 4G cu o viteză maximă de 150Mbps. Are o baterie de 1.500 mAh, care ar trebui să asigure conectivitatea timp de aproximativ 6 ore sub un semnal de intensitate bun. Costă foarte puțin și oferă tot ce ai nevoie pentru cei care doresc să-și ia conexiunea mobilă peste tot.

D-Link DWR-921 (router 4G de acasă)

D-Link DWR-921

DWR-921 D-Link este un router 3G/4G de acasă echipat cu 4 porturi FAST Ethernet LAN, sloturi SIM și 2 antene externe. Acceptă conexiuni de până la 100 Mbps și creează o rețea wireless de până la 300 Mbps pe banda de 2,4 GHz. Acceptă conectarea simultană a 32 de dispozitive.

 

TP-LINK M7350 (router portabil)

Router portatile

TP-LINK M7350 este un router WiFi portabil foarte similar cu cel despre care v-am spus mai devreme, dar are mai multe caracteristici suplimentare: are un ecran și slot pentru SD. Acesta acceptă sim-ul tuturor operatorilor italieni și rețeaua 4G/LTE. Are o baterie de 2550 mAh care garantează o autonomie maximă de 10 ore, iar viteza conexiunii este de până la 150Mbps. Transferul de date în rețeaua WiFi creată este de 300Mbps datorită suportului dual-band (astfel încât generează și rețele de 5GHz). Acceptă conectarea simultană a până la 15 dispozitive.

 

Alcatel Link Zone MW40V-2BALIT1 (Router portabil)

Router WiFi portatile

Printre routerele WiFi portabile din zona mid-range subliniez zona de legătură a Alcatel,care măsoară 87,6 x 59,6 x 12,6 mm, este alimentată de o baterie de 1800 mAh care asigură până la 7 ore de autonomie și vă permite să gestionați până la 15 dispozitive conectate în același timp. Acesta este echipat cu un procesor Qualcomm MDM9207, suportă introducerea directă a cartelei SIM și are un indicator LED care vă permite să cunoașteți rapid starea conexiunii și dispozitivul. Acceptă rețele 4G de până la 150 Mbps în descărcare și 50 Mbps în încărcare (LTE Cat. 4).

Huawei E5577Cs (router portabil)


Huawei E5577C are o baterie integrată cu 6 ore de autonomie a bateriei și suport dual-band. Acesta acceptă 4G LTE CAT.4 (până la 150Mbps în descărcare) și include, de asemenea, un slot microSD pentru a partaja fișiere prin rețea. Afișaj extern foarte convenabil, care vă permite să verificați starea modemului și a conexiunii.

 

D-Link DWR-932 (Router portabil)

După am văzut înainte, D-Link a intrat, de asemenea, pe piață pentru routere Portabile WiFi și a făcut acest lucru cu dispozitive de valoare foarte bună. Acestea includ DWR-932 D-Link care acceptă rețele LTE de până la 150 Mbps în descărcare (LTE Cat. 4) și are o rază maximă de 5 ore (este alimentat cu baterie). De asemenea, are indicatori LED convenabili care vă permit să monitorizați starea sa. Acesta acceptă includerea cartelelor SIM a tuturor marilor operatori naționali și vă permite să gestionați până la 10 dispozitive în același timp. Viteza rețelei wireless este de clasă n, deci până la 300 Mbps.

 

Zyxel WAH7706 (router portabil)

Un alt model de mare valoare este Zyxel WAH7706,un router 4G cu funcție hotspot featuring o baterie de 2800 mAh. Se poate conecta la rețelele LTE Cat. 6, asigurând astfel o viteză maximă de descărcare de 300 Mbps, în timp ce în upload merge până la 50 Mbps. Routerul WiFi încorporat vă permite să acceptați protocolul 802.11AC cu o rată maximă de transfer de 1200 Mbps cu două SSID-uri. WiFi poate fi partajat cu până la 32 de clienți și nu duce lipsă de sloturi microSD.

Router Huawei 4G+ (router 4G de acasă)


Un router 4G excelent în gama sa de prețuri, pentru a cumpăra pentru design și abilitățile sale tehnice. Routerul Huawei 4G+ vă permite să vă conectați la rețele mobile la o viteză maximă de 300Mbps, acceptă Wi-Fi dual band de până la 1.167Mbps și are tehnologie beamforming pentru a optimiza direcția fluxurilor de date și patru porturi Ethernet. Ideal pentru utilizarea conexiunii de date mobile în mai multe case, fără a avea prea multe constrângeri de performanță.

 

TP-Link TL-MR6400 (router 4G de acasă)

Router Wi-Fi portatile

TP-Link TL-MR6400 este un router 3G/4G de acasă (care urmează să fie conectat la priza electrică) care vă permite să partajați conexiuni sim de date cu diverse dispozitive care asigură o viteză maximă de transfer de 300Mbps (viteza de descărcare de pe Internet este în schimb de 150Mbps maxim). Montează două antene externe amovibile de mare câștig, două antene interne și patru porturi Fast Ethernet pentru conectarea dispozitivelor prin cablu (inclusiv camere IP). De asemenea, vă permite să partajați conexiuni ADSL, dacă sunt conectate la modemuri adsl.

 

Aș sublinia faptul că o versiune mai scumpă a acestui router este, de asemenea, disponibil (TP-Link Archer MR200), care acceptă tehnologia WIRELESS AC, include 3 antene interne în loc de 2, și asigură o viteză de transfer de date de până la 750Mbps (300 Mbps la 2.4 GHz / 450 Mbps la 5 GHz)

Dacă sunteți interesat de o versiune compactă, vă sugerez TP-Link TL-MR100, care poate construi o rețea de 300Mbps și se poate conecta la 4G LTE până la 150Mbps ca o viteză de descărcare. De asemenea, are un port WAN și LAN și se poate conecta cu până la 32 de dispozitive fără fir.

 

Cel mai bun router WiFi portabil high-end (peste 100 de euro)

D-Link DWR-953 (router 4G da casa)

Router WiFi portatile

DWR-953 D-Link este un alt router 3G/4G de acasă, apoi să fie conectat direct la priza electrică, care vă permite să partajați conexiunea la Internet de la orice SIM sau orice modem ADSL / fibră (în cazul în care ați vrut să-l utilizați ca un router pentru conectarea acasă, prin portul WAN). Acesta are suport dual-band și asigură o viteză de navigare de până la 150 Mbps în rețeaua 4G. Rata de transfer de date în cadrul rețelei Wi-Fi este de 733Mbps (150Mbps pe banda de frecvență de 2,4 GHz și 433Mbps pe banda de frecvență de 5 GHz). De asemenea, are 4 porturi Fast Ethernet și o tehnologie care comută automat de la rețeaua 4G la rețeaua 3G atunci când semnalul primului este prea slab.

 

Huawei B315s-22 (router 4G de acasă)

Huawei B315s-22
Unul dintre cele mai populare routere 4G huawei home. Huawei B315s-22 dispune de sloturi SIM încorporate, 3 antene interne, 4 porturi Gigabit Ethernet pentru conectarea prin cablu a dispozitivelor la rețea și un port RJ11 pentru conectarea telefoanelor. Acceptă rețelele Cat LTE. 4 până la 150Mbps și generează o rețea Wi-Fi de până la 300Mbps cu suport pentru conectarea simultană a 32 de utilizatori. Este suficient de compact, astfel încât, chiar dacă are nevoie să se conecteze la priza de alimentare pentru a lucra, acesta poate fi ușor de transportat în jurul.

Huawei E5785 (router portabil)


Huawei E5785 este un alt router WiFi portabil fabricat de Huawei. Acesta este echipat cu o baterie de 3.000 mAh care îi asigură o gamă de până la 12 ore de utilizare și 700 de ore în standby, include un slot pentru SIM în format MICRO și îi permite să conecteze până la 16 dispozitive în același timp. Acesta acceptă tehnologia LTE Cat.6, astfel încât vă permite să navigați până la 300 Mbps. Este, de asemenea, dual-band și, prin urmare, poate genera o rețea fără fir chiar și la 5GHz. De asemenea, sprijină utilizarea antenelor externe.

TP-Link Archer MR600 (router 4G de acasă)


Un alt router 4G de la domiciliu pentru a lua în considerare absolut este TP-Link Archer MR600, care are sloturi SIM și suport pentru rețelele LTE de până la 300Mbps în download. Datorită celor două antene externe, acesta generează o rețea Wi-Fi dual-band de 1200 Mbps (300 Mbps pe banda de 2.4GHz și 867 Mbps pe banda de 5GHz) cu suport de la mai mulți operatori de telefonie mobilă fără configurare. De asemenea, oferă 4 porturi LAN, inclusiv un WAN.

 

Netgear AC797 (router portabil)


Netgear AC797 este un router portabil high-end care include toate caracteristicile pe care le-ar putea dori într-un astfel de dispozitiv. Acesta suportă rețelele 3G și 4G ale tuturor marilor operatori italieni și generează rețele de 2,4 GHz sau 5 GHz cu o viteză de transfer de date de până la 400Mbps. Acesta acceptă conectarea simultană a 15 dispozitive și bateria sa are o rază maximă de acțiune de 11 ore. De asemenea, are un ecran tactil de 1,8" prin care puteți vizualiza consumul de date și ajusta toate setările router-ului. Nu are porturi Ethernet.

Netgear AC810-100EUS (Router portabil)

Acest model este foarte similar cu ceea ce tocmai am recomandat pentru tine, cu toate acestea Netgear AC810 sprijină o conexiune mai rapidă la rețea, merge până la 600 Mbps în download. Acesta creează o rețea AC1200, chiar și la 5GHz, și oferă o durată de viață a bateriei de 11 ore, la fel ca fratele mai mic. Nu există nici o lipsă de ecrane microSD și sloturi, pentru unul dintre modelele cele mai complete și de lungă durată de pe piață.

 

TP-Link M7450 (router portabil)

Revenind la TP-Link, vă recomandăm alte două modele foarte interesante high-end. Primul este TP-Link M7450,capabil să atingă viteze de descărcare de 300 Mbps și să încarce 50 Mbps. În ceea ce privește WiFi există suport pentru dual-band, cu posibilitatea de a conecta împreună până la un maxim de 32 de clienți. Bateria de 3.000 mAh oferă până la 15 ore de conexiune continuă la internet, iar partajarea wireless de stocare vă permite să partajați conținutul unui microSD (care urmează să fie achiziționat separat) de până la 32 GB de spațiu.

 

TP-Link M7650 (router portatile)


Dacă în schimb doriți cel mai mult de la conexiunea la internet există modelul TP-Link M7650,practic identic cu cel pe care tocmai am recomandat, dar cu sprijinul conexiunilor LTE-Advanced de la până la 600 Mbps în descărcare, și 50 Mbps în upload. Dacă nu aveți limite de buget și doriți să alegeți un produs de la acest producător, acesta este cel mai mult pe care îl oferă în acest moment. În ceea ce privește caracteristicile tehnice rămase, avem din nou suport pentru până la 32GB microSD-uri, Wi-Fi dual-band și capacitatea de a conecta până la 32 de dispozitive simultan. Autonomia este, de asemenea, în acest caz 15 ore de conectare, 720 de ore în standby.

Netgear Nighthawk MR1100 (router portabil)

Cel mai recent model pe care vi-l propun este în schimb non plus ultra în ceea ce privește routerele portabile: Netgear Nighthawk MR1100 are totul și suportă toate tehnologiile cele mai moderne. Il recomand mai ales daca il folositi des in orasele mari, deoarece suporta conexiuni la internet bazate pe tehnologia 4G LTE pana la o viteza maxima de 1 Gbps. Va permite sa conectati pana la 20 de dispozitive in acelasi timp si poate fi folosit ca punct de acces chiar daca nu are o cartela SIM in interior. Caracteristicile disponibile sunt: port Ethernet pentru utilizare ca modem/router, tehnologie MIMO 4×4 și o baterie de 5.040 mAh (detașabilă) care poate fi utilizată pentru încărcarea unui dispozitiv extern. De asemenea, este echipat cu doi conectori TS-9 pentru conectarea a două antene externe 3G/4G. Costă foarte mult, dar oferă într-adevăr maximul oferit de tehnologia de astăzi.

 

Router Huawei 5G CPE Pro (router 5G de acasă)


Rețelele 5G nu sunt răspândite atât în Italia, cât și în lume, însă dacă trebuie să aduci conexiunea 5G la diferite case pot recomanda doar acest router Huawei 5G foarte high-end. Routerul Huawei 5G CPE Pro vă permite să navigați la o viteză maximă de 1,6 Gbps, permițând semnalul și să vă conectați între 64 de dispozitive diferite. Wi-Fi este dual band ac, în timp ce cele două antene celulare se pot conecta la rețele 5G sub 6 GHz, oferind o acoperire de 360°.