loading
Cel mai bun router WiFi portabil: Ghid de cump─ârare

Utiliza╚Ťi conexiunea de date a cheii de internet pe mai multe dispozitive în acela╚Öi timp? V-a╚Ťi s─âturat s─â v─â "lupta╚Ťi" cu birouri ╚Öi facilit─â╚Ťi publice care ofer─â doar conexiuni cu fir sau re╚Ťele WiFi f─âr─â nicio protec╚Ťie? Ceea ce ai nevoie este un router WiFi portabil. Înainte de a în╚Ťelege mai bine ce este, cu toate acestea, este bine s─â specifica╚Ťi c─â routerele WiFi portabile includ categorii de produse.

 • Routere portabile – routere foarte compacte care pot fi, de asemenea, utilizate în deplasare. Acestea sunt adesea echipate cu o baterie integrat─â care v─â permite s─â le utiliza╚Ťi f─âr─â a le men╚Ťine conectate la priza electric─â. Acestea permit navigarea numai pe re╚Ťele 3G, 4G sau 5G. Este un fel de router voi concentra pe cele mai multe în acest ghid de cump─ârare.
 • Routerele 3G, 4G sau 5G de acas─â – trebuie conectate la priza electric─â pentru a func╚Ťiona ╚Öi v─â permit s─â partaja╚Ťi conexiunea 3G/4G/5G prin SIM sau internet key.
 • Router ADSL/fibre – Unele dintre routerele pentru conexiunea adsl ╚Öi fibr─â optic─â accept─â partajarea conexiunii 3G/4G/5G prin cheia de internet.
 • Dispozitivele portabile multifunc╚Ťionale – denumite adesea hub-uri de fi╚Öiere – pot ac╚Ťiona ca o baterie de urgen╚Ť─â pentru smartphone-uri ╚Öi tablete, routere portabile, puncte de acces pentru re╚Ťele cu fir ╚Öi repetor de re╚Ťele f─âr─â fir.

V─â întreba╚Ťi ce tip de router WiFi portabil ar putea fi potrivit pentru dvs.? Nu-╚Ťi face griji, de asta sunt aici. Ia-╚Ťi cinci minute din timpul t─âu ╚Öi te voi ajuta s─â în╚Ťelegi care dispozitiv se potrive╚Öte cel mai bine nevoilor tale. În ceea ce prive╚Öte aspectul economic, nu v─â face╚Ťi griji, pre╚Ťurile acestor dispozitive nu sunt prohibitive, dimpotriv─â. Pute╚Ťi verifica acest lucru pentru tine de a lua o privire la produsele sunt pe cale de a raporta la tine ╚Öi analiza pre╚Ťurile lor. V─â recomand─âm, de╚Öi, înainte de a cump─âra un router de orice fel asigura╚Ťi-v─â c─â se potrive╚Öte perfect nevoile dumneavoastra!

 

de a alege un router WiFi portabil

Înainte de a cump─âra un router WiFi portabil,asigura╚Ťi-v─â c─â acest lucru se potrive╚Öte perfect nevoilor dvs. Despre ce vorbesc? Las─â-m─â s─â-╚Ťi explic imediat.

Suport 4G/LTE

Router WiFi portatile

Dac─â trebuie s─â naviga╚Ťi la vitez─â maxim─â, verifica╚Ťi dac─â exist─â suport pentru re╚Ťeaua 4G/LTEde pe routerul Wi-Fi pentru a cump─âra. Acest lucru se datoreaz─â faptului c─â unele routere, în special cele mai ieftine, accept─â doar re╚Ťeaua 3G. De asemenea, trebuie s─â ╚Öti╚Ťi c─â exist─â diferite categorii de re╚Ťea LTE, iar fiecare dintre acestea corespunde unei viteze maxime diferite de desc─ârcare ╚Öi înc─ârcare.

 • LTE Cat. 1 – pân─â la 10 Mbps în desc─ârcare ╚Öi 5 Mbps în înc─ârcare.
 • LTE Cat. 2 – pân─â la 50 Mbps în desc─ârcare ╚Öi 25 Mbps în înc─ârcare.
 • LTE Cat. 3 – pân─â la 100 Mbps în desc─ârcare ╚Öi 50 Mbps în înc─ârcare.
 • LTE Cat. 4 – pân─â la 150 Mbps în desc─ârcare ╚Öi 50 Mbps în înc─ârcare.
 • LTE Cat. 5 – pân─â la 300 Mbps în desc─ârcare ╚Öi 75 Mbps în înc─ârcare.
 • LTE Cat. 6 – pân─â la 300 Mbps în desc─ârcare ╚Öi 50 Mbps în înc─ârcare.
 • LTE Cat. 7 – desc─ârc─âri de pân─â la 300 Mbps ╚Öi desc─ârc─âri de 100 Mbps
 • LTE Cat. 8 – pân─â la 3000 Mbps în desc─ârcare ╚Öi 1500 Mbps în înc─ârcare.
 • LTE Cat. 9 – desc─ârcare de pân─â la 450 Mbps ╚Öi înc─ârcare de 50 Mbps
 • LTE Cat. 10 – desc─ârcare de pân─â la 450 Mbps ╚Öi înc─ârcare de 100 Mbps
 • LTE Cat. 11 – pân─â la 600 Mbps în desc─ârcare ╚Öi 50 Mbps în înc─ârcare.
 • LTE Cat. 12 – desc─ârcare de pân─â la 600 Mbps ╚Öi înc─ârcare de 100 Mbps
 • LTE Cat. 13 – pân─â la 400 Mbps în desc─ârcare ╚Öi 150 Mbps în înc─ârcare.
 • LTE Cat. 14 – pân─â la 400 Mbps în desc─ârcare ╚Öi 100 Mbps în înc─ârcare.
 • LTE Cat. 15 – pân─â la 4000 Mbps în desc─ârcare ╚Öi 1500 Mbps în înc─ârcare.
 • LTE Cat. 16 – pân─â la 1000 Mbps în desc─ârcare ╚Öi 150 Mbps în înc─ârcare.
 • LTE Cat. 18 – pân─â la 1100 Mbps în desc─ârcare ╚Öi 150 Mbps în înc─ârcare.

Dac─â dori╚Ťi s─â naviga╚Ťi la vitez─â maxim─â, cump─âra╚Ťi un router cu suport pentru tehnologia LTE de la Cat.6 sau mai mare, pe care operatorii îl numesc comercial LTE Advanced sau 4G Plus.

De╚Öi nu ar trebui s─â ave╚Ťi nevoie de ea, am recomanda apoi s─â ia o privire la benzile de frecven╚Ť─â sus╚Ťinut─â de router-ul pe care inten╚Ťiona╚Ťi s─â cumpere. Operatorii italieni beneficiaz─â de urm─âtoarele benzi de frecven╚Ť─â pentru re╚Ťeaua LTE: 800 MHz, 1800 MHz, 2600 MHz. Acestea sunt benzile de frecven╚Ť─â utilizate pentru re╚Ťeaua 3G: 2100 MHz, 900 MHz.

Dac─â exist─â probleme de recep╚Ťie a re╚Ťelei 3G/4G în zona dvs., achizi╚Ťiona╚Ťi un router portabil echipat cu suport extern pentru anten─â. În acest fel pute╚Ťi capta mai bine semnalul chiar ╚Öi în zonele în care acesta din urm─â nu este deosebit de puternic.

V─â reamintesc, de asemenea, c─â începând cu 2019 primele oferte 5G ar putea ajunge în Italia, iar routerele WiFi portabile de vânzare de ast─âzi nu vor accepta în niciun fel noile tehnologii de re╚Ťea.

Suport 5G

5G este cea mai rapid─â ╚Öi mai avansat─â tehnologie de conectivitate mobil─â disponibil─â pe pia╚Ť─â pân─â în prezent, iar deja mai mul╚Ťi operatori italieni ofer─â posibilitatea de a activa o promo╚Ťie pentru conectarea la re╚Ťelele de genera╚Ťie urm─âtoare. Pe lâng─â asigurarea unor viteze de transfer de date mai mari decât cele care efectueaz─â deja re╚Ťele 4G LTE, acestea permit conectarea mai multor dispozitive în aceea╚Öi zon─â, permi╚Ťând noi modalit─â╚Ťi de utilizare.

Exist─â trei tipuri de l─â╚Ťime de band─â la care routerele Wi-Fi 5G se pot conecta: dou─â sunt considerate sub-6GHz╚Öi pot transmite pe frecven╚Ťe cuprinse între 694MHz ╚Öi 790MHz (utilizate anterior de emisiunile de televiziune), sau pe frecven╚Ťe între 2,5 ╚Öi 3,7 GHz. Primele sunt capabile s─â ating─â pân─â la 250Mbps de vitez─â de conectare ╚Öi pot acoperi zone mari în ceea ce prive╚Öte semnalul; aceasta din urm─â, pe de alt─â parte, atinge 900Mbps pe celul─â ╚Öi ar trebui pus─â în aplicare în majoritatea zonelor urbane. În cele din urm─â, exist─â benzi mmWave (sau mmW), de asemenea, numit unde milimetrice, cu transmisii pe frecven╚Ťe între 25 ╚Öi 39GHz. Conexiunile care au loc pe aceste celule - în principal situat în centrele urbane ale ora╚Öelor mari - sunt foarte rapide, ╚Öi poate dep─â╚Öi Gbps f─âr─â prea multe probleme.

În Italia, benzile de 700MHz, 3700MHz ╚Öi 26GHz sunt utilizate.

 

Suport pentru SIM

Router WiFi portatile

Înainte de a-l cump─âra, verifica╚Ťi dac─â ruterul portabil care v─â intereseaz─â are un slot SIM (deci ac╚Ťioneaz─â ╚Öi ca un modem). Dup─â sa men╚Ťionat mai sus, de fapt, exist─â, de asemenea, pur routere care accept─â doar partajarea re╚Ťelei prin intermediul usb Internet Key ╚Öi, prin urmare, nu permit introducerea direct─â a unui SIM în interiorul lor.

De asemenea, caut─â confirmarea formatului sim-ului acceptat de dispozitiv ╚Öi compatibilitatea cu diver╚Öii operatori. Cele mai multe routere portabile sunt în m─âsur─â s─â "digere" SIM în format standard (Mini SIM) a tuturor marilor operatori italieni, dar întotdeauna mai bine pentru a da un "cec" la comentarii online ╚Öi opiniile utilizatorilor care au achizi╚Ťionat deja produsul. În unele cazuri, de fapt, poate fi necesar s─â "unmanet" un pic în panoul de set─âri al router-ului pentru a face s─â func╚Ťioneze corect cu re╚Ťeaua unui anumit operator.

Clase wi-fi și viteza de transfer de date

Router WiFi portatile

Pe 10, precum ╚Öi routere Wi-Fi pentru ADSL ╚Öi Fiber, routerele WiFi portabile pot accepta, de asemenea, diverse clase Wi-Fi ╚Öi, ca urmare, diverse viteze de transfer de date în cadrul re╚Ťelei.

Routerele care ofer─â cele mai mari viteze de transfer de date sunt cele cu suport dual-band,care pot func╚Ťiona nu numai pe banda de frecven╚Ť─â clasic─â de 2,4 GHz, ci ╚Öi pe banda de frecven╚Ť─â de 5GHz (care are o gam─â mai mic─â, dar este mai pu╚Ťin predispus─â la interferen╚Ťe). Cele mai rapide dispozitive din toate timpurile sunt cele care rezist─â la clasa wireless ac,care garanteaz─â o vitez─â de transfer de date de pân─â la 1,3 Gbps, dar ╚Öi dispozitivele care accept─â clasa wireless n care, în schimb, garanteaz─â o vitez─â de transfer de date de pân─â la 300 sau 450 Mbps.

Num─ârul de dispozitive acceptate

Router WiFi portatile

Înainte de a cump─âra un router WiFi portabil, asigura╚Ťi-v─â c─â num─ârul maxim de dispozitive care pot fi conectate la acesta din urm─â este suficient pentru a satisface nevoile dvs. Multe routere portabile, de fapt, au o limit─â de maxim de dispozitive pe care le pot sprijini în acela╚Öi timp.

Durata de via╚Ť─â a bateriei

Router WiFi portatile

Dac─â ave╚Ťi de gând s─â cumpere un router portabil real, care este, un router care poate func╚Ťiona în mi╚Öcare cu ajutorul unei baterii integrate, informeaz─â despreautonomia acestuia din urm─â. Bateriile cu o raz─â mai mare de ac╚Ťiune sunt cele cu un amperaj mai mare, adic─â cu un num─âr mai mare de miliampereora (mAh).

Usi

Router WiFi portatile

Dac─â trebuie s─â conecta╚Ťi dispozitive prin re╚Ťea prin cablu sau s─â partaja╚Ťi fi╚Öiere prin re╚Ťea, asigura╚Ťi-v─â c─â ruterul pe care îl cump─âra╚Ťi are porturi ╚Öi sloturi pentru a v─â satisface nevoile. De exemplu, dac─â dori╚Ťi s─â partaja╚Ťi fi╚Öiere prin re╚Ťea, porturile USB ╚Öi sloturile microSD pot fi utile, în timp ce dac─â dori╚Ťi s─â conecta╚Ťi dispozitivele la re╚Ťea prin cablu, ve╚Ťi avea nevoie de porturi Ethernet.

Ce router WiFi s─â cumpere

E╚Öti liber? Ei bine, atunci s─â trecem la sfaturi de cump─âr─âturi fatidic. Mai jos ve╚Ťi g─âsi o list─â de routere Portabile WiFi de diferite tipuri care ar putea fi pentru tine. Încerca╚Ťi s─â g─âsi╚Ťi cel care reu╚Öe╚Öte s─â ofere cea mai bun─â valoare pentru bani în func╚Ťie de nevoile dumneavoastra si cumpara-l acum!

 

Cel mai bun router WiFi portabil ieftin (max 40 de euro)

TP-LINK TL-MR3020 (Router portabil)

Router WiFi portatile

Dac─â ave╚Ťi nevoie de un router WiFi portabil de baz─â, compact ╚Öi eficient din punct de vedere al costurilor, TP-LINK TL-MR3020 este probabil cel pentru dvs. Este un dispozitiv care v─â permite s─â partaja╚Ťi cu u╚Öurin╚Ť─â conexiunea 3G sau LTE a unei chei între mai multe dispozitive, creând o re╚Ťea wireless de pân─â la 150 Mbps (N f─âr─â fir). Ea nu are o baterie, astfel încât acesta trebuie s─â fie alimentat de calculatoare sau alte surse de energie (priz─â de perete, înc─ârc─âtor portabil, etc), profitând de portul MiniUSB. Este foarte u╚Öor de configurat datorit─â prezen╚Ťei butonului WPS care conecteaz─â routerul cu alte dispozitive ╚Öi include o func╚Ťie de control al l─â╚Ťimii de band─â care optimizeaz─â automat utilizarea re╚Ťelei de date în func╚Ťie de opera╚Ťiunile care urmeaz─â s─â fie efectuate. Nu are un slot SIM.

TP-LINK TL-MR3420 (router ADSL cu suport pentru chei 3G/4G)

Router Wi-Fi portatile

Routerul TP-LINK TL-MR3420 este un router ADSL f─âr─â modem 3G sau 4G inclus, ceea ce înseamn─â c─â are nevoie de un modem extern pentru a v─â conecta la linia ADSL ╚Öi v─â permite s─â naviga╚Ťi în 3G ╚Öi 4G (partajarea conexiunii cu mai multe dispozitive) numai prin utilizarea cheii de Internet. Acesta include patru porturi Fast Ethernet 10/100Mbps, dou─â antene externe amovibile ╚Öi asigur─â o vitez─â de transfer de pân─â la 300Mbps. Re╚Ťine╚Ťi c─â nu are o baterie intern─â, deci trebuie conectat la priza electric─â.

 

RAVPower FileHub (dispozitiv portabil multifunc╚Ťional)

Dac─â nu ave╚Ťi nevoie s─â partaja╚Ťi o re╚Ťea 3G/4G, ci o re╚Ťea Wi-Fi tradi╚Ťional─â sau o conexiune ADSL cu fir, apela╚Ťi la un dispozitiv handyman ar fi filehub-ul grozav de la RAVPower. Este un dispozitiv mic care poate fi folosit ca o baterie de urgen╚Ť─â pentru smartphone-uri ╚Öi tablete (6.000 mAh), ca un repetor pentru a extinde o re╚Ťea Wi-Fi existent─â, ca un punct de acces pentru a transforma o re╚Ťea cu fir în wireless (de fapt, are un port Ethernet) ╚Öi ca un hub multimedia pentru a partaja fi╚Öiere g─âzduite pe stick-uri, hard disk-uri ╚Öi carduri SD (include un port USB ╚Öi slot pentru carduri SD). Un companion de c─âl─âtorie cu adev─ârat formidabil!

RavPower FileHub WiFi Router (dispozitiv portabil multifunc╚Ťional)


Un alt dispozitiv foarte interesant all-rounder. RavPower FileHub Router WiFi ofer─â o conexiune portabil─â Wi-Fi dual-band de pân─â la 300Mbps în banda de 2.4GHz ╚Öi pân─â la 433Mbps în banda de 5GHz, ╚Öi accept─â PPoE, IP static ╚Öi dinamic, precum ╚Öi capacitatea de a converti LAN la AP / router / WLAN pod. Acesta v─â permite s─â transfera╚Ťi fi╚Öiere de pe cardul SD sau de pe orice dispozitiv de stocare, ar fi pendisk-uri USB, hard disk-uri ╚Öi multe altele, foarte rapid. Bateria încorporat─â de 6.700 mAh poate fi folosit─â ╚Öi pentru înc─ârcarea dispozitivelor externe.

Cel mai bun router WiFi portabil mid-range (40-100 euro)

TP-LINK M7000 (router portatile)


TP-LINK M7000 este unul dintre cele mai ieftine routere portabile dintre cele care accept─â nativ 4G, având un modem încorporat cu sloturi pentru cartele SIM. Accesul la internet poate fi partajat cu pân─â la 10 dispozitive pentru pân─â la 8 ore de utilizare datorit─â bateriei încorporate de 2.000 mAh. Acest model nu are ecran, iar din acest motiv este vandut la un pret mai mic decat alte dispozitive din aceeasi familie propuse de producatorul chinez. Accept─â tehnologii de conectare FDD ╚Öi TDD-LTE 4G LTE pân─â la un maxim de 150 Mbps în desc─ârcare.

 

Huawei Mobile WiFi 3s (Router portabil)


Un alt model extrem de economic care poate g─âzdui o cartel─â SIM ╚Öi partaja conexiunea (pân─â la un maxim de 16 dispozitive) este Huawei Mobile WiFi 3s, caracterizatprin dimensiuni extrem de compacte, u╚Öurin╚Ťa mare de utilizare ╚Öi pre╚Ť foarte sc─âzut. Este printre cele mai ieftine solu╚Ťii cu modem integrat ╚Öi se poate conecta la re╚Ťele 4G cu o vitez─â maxim─â de 150Mbps. Are o baterie de 1.500 mAh, care ar trebui s─â asigure conectivitatea timp de aproximativ 6 ore sub un semnal de intensitate bun. Cost─â foarte pu╚Ťin ╚Öi ofer─â tot ce ai nevoie pentru cei care doresc s─â-╚Öi ia conexiunea mobil─â peste tot.

D-Link DWR-921 (router 4G de acas─â)

D-Link DWR-921

DWR-921 D-Link este un router 3G/4G de acas─â echipat cu 4 porturi FAST Ethernet LAN, sloturi SIM ╚Öi 2 antene externe. Accept─â conexiuni de pân─â la 100 Mbps ╚Öi creeaz─â o re╚Ťea wireless de pân─â la 300 Mbps pe banda de 2,4 GHz. Accept─â conectarea simultan─â a 32 de dispozitive.

 

TP-LINK M7350 (router portabil)

Router portatile

TP-LINK M7350 este un router WiFi portabil foarte similar cu cel despre care v-am spus mai devreme, dar are mai multe caracteristici suplimentare: are un ecran ╚Öi slot pentru SD. Acesta accept─â sim-ul tuturor operatorilor italieni ╚Öi re╚Ťeaua 4G/LTE. Are o baterie de 2550 mAh care garanteaz─â o autonomie maxim─â de 10 ore, iar viteza conexiunii este de pân─â la 150Mbps. Transferul de date în re╚Ťeaua WiFi creat─â este de 300Mbps datorit─â suportului dual-band (astfel încât genereaz─â ╚Öi re╚Ťele de 5GHz). Accept─â conectarea simultan─â a pân─â la 15 dispozitive.

 

Alcatel Link Zone MW40V-2BALIT1 (Router portabil)

Router WiFi portatile

Printre routerele WiFi portabile din zona mid-range subliniez zona de leg─âtur─â a Alcatel,care m─âsoar─â 87,6 x 59,6 x 12,6 mm, este alimentat─â de o baterie de 1800 mAh care asigur─â pân─â la 7 ore de autonomie ╚Öi v─â permite s─â gestiona╚Ťi pân─â la 15 dispozitive conectate în acela╚Öi timp. Acesta este echipat cu un procesor Qualcomm MDM9207, suport─â introducerea direct─â a cartelei SIM ╚Öi are un indicator LED care v─â permite s─â cunoa╚Öte╚Ťi rapid starea conexiunii ╚Öi dispozitivul. Accept─â re╚Ťele 4G de pân─â la 150 Mbps în desc─ârcare ╚Öi 50 Mbps în înc─ârcare (LTE Cat. 4).

Huawei E5577Cs (router portabil)


Huawei E5577C are o baterie integrat─â cu 6 ore de autonomie a bateriei ╚Öi suport dual-band. Acesta accept─â 4G LTE CAT.4 (pân─â la 150Mbps în desc─ârcare) ╚Öi include, de asemenea, un slot microSD pentru a partaja fi╚Öiere prin re╚Ťea. Afi╚Öaj extern foarte convenabil, care v─â permite s─â verifica╚Ťi starea modemului ╚Öi a conexiunii.

 

D-Link DWR-932 (Router portabil)

Dup─â am v─âzut înainte, D-Link a intrat, de asemenea, pe pia╚Ť─â pentru routere Portabile WiFi ╚Öi a f─âcut acest lucru cu dispozitive de valoare foarte bun─â. Acestea includ DWR-932 D-Link care accept─â re╚Ťele LTE de pân─â la 150 Mbps în desc─ârcare (LTE Cat. 4) ╚Öi are o raz─â maxim─â de 5 ore (este alimentat cu baterie). De asemenea, are indicatori LED convenabili care v─â permit s─â monitoriza╚Ťi starea sa. Acesta accept─â includerea cartelelor SIM a tuturor marilor operatori na╚Ťionali ╚Öi v─â permite s─â gestiona╚Ťi pân─â la 10 dispozitive în acela╚Öi timp. Viteza re╚Ťelei wireless este de clas─â n, deci pân─â la 300 Mbps.

 

Zyxel WAH7706 (router portabil)

Un alt model de mare valoare este Zyxel WAH7706,un router 4G cu func╚Ťie hotspot featuring o baterie de 2800 mAh. Se poate conecta la re╚Ťelele LTE Cat. 6, asigurând astfel o vitez─â maxim─â de desc─ârcare de 300 Mbps, în timp ce în upload merge pân─â la 50 Mbps. Routerul WiFi încorporat v─â permite s─â accepta╚Ťi protocolul 802.11AC cu o rat─â maxim─â de transfer de 1200 Mbps cu dou─â SSID-uri. WiFi poate fi partajat cu pân─â la 32 de clien╚Ťi ╚Öi nu duce lips─â de sloturi microSD.

Router Huawei 4G+ (router 4G de acas─â)


Un router 4G excelent în gama sa de pre╚Ťuri, pentru a cump─âra pentru design ╚Öi abilit─â╚Ťile sale tehnice. Routerul Huawei 4G+ v─â permite s─â v─â conecta╚Ťi la re╚Ťele mobile la o vitez─â maxim─â de 300Mbps, accept─â Wi-Fi dual band de pân─â la 1.167Mbps ╚Öi are tehnologie beamforming pentru a optimiza direc╚Ťia fluxurilor de date ╚Öi patru porturi Ethernet. Ideal pentru utilizarea conexiunii de date mobile în mai multe case, f─âr─â a avea prea multe constrângeri de performan╚Ť─â.

 

TP-Link TL-MR6400 (router 4G de acas─â)

Router Wi-Fi portatile

TP-Link TL-MR6400 este un router 3G/4G de acas─â (care urmeaz─â s─â fie conectat la priza electric─â) care v─â permite s─â partaja╚Ťi conexiuni sim de date cu diverse dispozitive care asigur─â o vitez─â maxim─â de transfer de 300Mbps (viteza de desc─ârcare de pe Internet este în schimb de 150Mbps maxim). Monteaz─â dou─â antene externe amovibile de mare câ╚Ötig, dou─â antene interne ╚Öi patru porturi Fast Ethernet pentru conectarea dispozitivelor prin cablu (inclusiv camere IP). De asemenea, v─â permite s─â partaja╚Ťi conexiuni ADSL, dac─â sunt conectate la modemuri adsl.

 

A╚Ö sublinia faptul c─â o versiune mai scump─â a acestui router este, de asemenea, disponibil (TP-Link Archer MR200), care accept─â tehnologia WIRELESS AC, include 3 antene interne în loc de 2, ╚Öi asigur─â o vitez─â de transfer de date de pân─â la 750Mbps (300 Mbps la 2.4 GHz / 450 Mbps la 5 GHz)

Dac─â sunte╚Ťi interesat de o versiune compact─â, v─â sugerez TP-Link TL-MR100, care poate construi o re╚Ťea de 300Mbps ╚Öi se poate conecta la 4G LTE pân─â la 150Mbps ca o vitez─â de desc─ârcare. De asemenea, are un port WAN ╚Öi LAN ╚Öi se poate conecta cu pân─â la 32 de dispozitive f─âr─â fir.

 

Cel mai bun router WiFi portabil high-end (peste 100 de euro)

D-Link DWR-953 (router 4G da casa)

Router WiFi portatile

DWR-953 D-Link este un alt router 3G/4G de acas─â, apoi s─â fie conectat direct la priza electric─â, care v─â permite s─â partaja╚Ťi conexiunea la Internet de la orice SIM sau orice modem ADSL / fibr─â (în cazul în care a╚Ťi vrut s─â-l utiliza╚Ťi ca un router pentru conectarea acas─â, prin portul WAN). Acesta are suport dual-band ╚Öi asigur─â o vitez─â de navigare de pân─â la 150 Mbps în re╚Ťeaua 4G. Rata de transfer de date în cadrul re╚Ťelei Wi-Fi este de 733Mbps (150Mbps pe banda de frecven╚Ť─â de 2,4 GHz ╚Öi 433Mbps pe banda de frecven╚Ť─â de 5 GHz). De asemenea, are 4 porturi Fast Ethernet ╚Öi o tehnologie care comut─â automat de la re╚Ťeaua 4G la re╚Ťeaua 3G atunci când semnalul primului este prea slab.

 

Huawei B315s-22 (router 4G de acas─â)

Huawei B315s-22
Unul dintre cele mai populare routere 4G huawei home. Huawei B315s-22 dispune de sloturi SIM încorporate, 3 antene interne, 4 porturi Gigabit Ethernet pentru conectarea prin cablu a dispozitivelor la re╚Ťea ╚Öi un port RJ11 pentru conectarea telefoanelor. Accept─â re╚Ťelele Cat LTE. 4 pân─â la 150Mbps ╚Öi genereaz─â o re╚Ťea Wi-Fi de pân─â la 300Mbps cu suport pentru conectarea simultan─â a 32 de utilizatori. Este suficient de compact, astfel încât, chiar dac─â are nevoie s─â se conecteze la priza de alimentare pentru a lucra, acesta poate fi u╚Öor de transportat în jurul.

Huawei E5785 (router portabil)


Huawei E5785 este un alt router WiFi portabil fabricat de Huawei. Acesta este echipat cu o baterie de 3.000 mAh care îi asigur─â o gam─â de pân─â la 12 ore de utilizare ╚Öi 700 de ore în standby, include un slot pentru SIM în format MICRO ╚Öi îi permite s─â conecteze pân─â la 16 dispozitive în acela╚Öi timp. Acesta accept─â tehnologia LTE Cat.6, astfel încât v─â permite s─â naviga╚Ťi pân─â la 300 Mbps. Este, de asemenea, dual-band ╚Öi, prin urmare, poate genera o re╚Ťea f─âr─â fir chiar ╚Öi la 5GHz. De asemenea, sprijin─â utilizarea antenelor externe.

TP-Link Archer MR600 (router 4G de acas─â)


Un alt router 4G de la domiciliu pentru a lua în considerare absolut este TP-Link Archer MR600, care are sloturi SIM ╚Öi suport pentru re╚Ťelele LTE de pân─â la 300Mbps în download. Datorit─â celor dou─â antene externe, acesta genereaz─â o re╚Ťea Wi-Fi dual-band de 1200 Mbps (300 Mbps pe banda de 2.4GHz ╚Öi 867 Mbps pe banda de 5GHz) cu suport de la mai mul╚Ťi operatori de telefonie mobil─â f─âr─â configurare. De asemenea, ofer─â 4 porturi LAN, inclusiv un WAN.

 

Netgear AC797 (router portabil)


Netgear AC797 este un router portabil high-end care include toate caracteristicile pe care le-ar putea dori într-un astfel de dispozitiv. Acesta suport─â re╚Ťelele 3G ╚Öi 4G ale tuturor marilor operatori italieni ╚Öi genereaz─â re╚Ťele de 2,4 GHz sau 5 GHz cu o vitez─â de transfer de date de pân─â la 400Mbps. Acesta accept─â conectarea simultan─â a 15 dispozitive ╚Öi bateria sa are o raz─â maxim─â de ac╚Ťiune de 11 ore. De asemenea, are un ecran tactil de 1,8" prin care pute╚Ťi vizualiza consumul de date ╚Öi ajusta toate set─ârile router-ului. Nu are porturi Ethernet.

Netgear AC810-100EUS (Router portabil)

Acest model este foarte similar cu ceea ce tocmai am recomandat pentru tine, cu toate acestea Netgear AC810 sprijin─â o conexiune mai rapid─â la re╚Ťea, merge pân─â la 600 Mbps în download. Acesta creeaz─â o re╚Ťea AC1200, chiar ╚Öi la 5GHz, ╚Öi ofer─â o durat─â de via╚Ť─â a bateriei de 11 ore, la fel ca fratele mai mic. Nu exist─â nici o lips─â de ecrane microSD ╚Öi sloturi, pentru unul dintre modelele cele mai complete ╚Öi de lung─â durat─â de pe pia╚Ť─â.

 

TP-Link M7450 (router portabil)

Revenind la TP-Link, v─â recomand─âm alte dou─â modele foarte interesante high-end. Primul este TP-Link M7450,capabil s─â ating─â viteze de desc─ârcare de 300 Mbps ╚Öi s─â încarce 50 Mbps. În ceea ce prive╚Öte WiFi exist─â suport pentru dual-band, cu posibilitatea de a conecta împreun─â pân─â la un maxim de 32 de clien╚Ťi. Bateria de 3.000 mAh ofer─â pân─â la 15 ore de conexiune continu─â la internet, iar partajarea wireless de stocare v─â permite s─â partaja╚Ťi con╚Ťinutul unui microSD (care urmeaz─â s─â fie achizi╚Ťionat separat) de pân─â la 32 GB de spa╚Ťiu.

 

TP-Link M7650 (router portatile)


Dac─â în schimb dori╚Ťi cel mai mult de la conexiunea la internet exist─â modelul TP-Link M7650,practic identic cu cel pe care tocmai am recomandat, dar cu sprijinul conexiunilor LTE-Advanced de la pân─â la 600 Mbps în desc─ârcare, ╚Öi 50 Mbps în upload. Dac─â nu ave╚Ťi limite de buget ╚Öi dori╚Ťi s─â alege╚Ťi un produs de la acest produc─âtor, acesta este cel mai mult pe care îl ofer─â în acest moment. În ceea ce prive╚Öte caracteristicile tehnice r─âmase, avem din nou suport pentru pân─â la 32GB microSD-uri, Wi-Fi dual-band ╚Öi capacitatea de a conecta pân─â la 32 de dispozitive simultan. Autonomia este, de asemenea, în acest caz 15 ore de conectare, 720 de ore în standby.

Netgear Nighthawk MR1100 (router portabil)

Cel mai recent model pe care vi-l propun este în schimb non plus ultra în ceea ce prive╚Öte routerele portabile: Netgear Nighthawk MR1100 are totul ╚Öi suport─â toate tehnologiile cele mai moderne. Il recomand mai ales daca il folositi des in orasele mari, deoarece suporta conexiuni la internet bazate pe tehnologia 4G LTE pana la o viteza maxima de 1 Gbps. Va permite sa conectati pana la 20 de dispozitive in acelasi timp si poate fi folosit ca punct de acces chiar daca nu are o cartela SIM in interior. Caracteristicile disponibile sunt: port Ethernet pentru utilizare ca modem/router, tehnologie MIMO 4×4 ╚Öi o baterie de 5.040 mAh (deta╚Öabil─â) care poate fi utilizat─â pentru înc─ârcarea unui dispozitiv extern. De asemenea, este echipat cu doi conectori TS-9 pentru conectarea a dou─â antene externe 3G/4G. Cost─â foarte mult, dar ofer─â într-adev─âr maximul oferit de tehnologia de ast─âzi.

 

Router Huawei 5G CPE Pro (router 5G de acas─â)


Re╚Ťelele 5G nu sunt r─âspândite atât în Italia, cât ╚Öi în lume, îns─â dac─â trebuie s─â aduci conexiunea 5G la diferite case pot recomanda doar acest router Huawei 5G foarte high-end. Routerul Huawei 5G CPE Pro v─â permite s─â naviga╚Ťi la o vitez─â maxim─â de 1,6 Gbps, permi╚Ťând semnalul ╚Öi s─â v─â conecta╚Ťi între 64 de dispozitive diferite. Wi-Fi este dual band ac, în timp ce cele dou─â antene celulare se pot conecta la re╚Ťele 5G sub 6 GHz, oferind o acoperire de 360°.