loading
Cele mai bune căști true-wireless

Pentru a v─â spune care sunt cele mai bune 5 c─â╚Öti f─âr─â fir adev─ârat de pe pia╚Ť─â avem de a face o premis─â mici: c─â╚Öti mici f─âr─â fir care dispar ├«n interiorul urechilor celor care le folosesc sunt unul dintre cele mai achizi╚Ťionate produse din ultimul an. Marele succes de care se bucur─â a multiplicat num─ârul de dispozitive disponibilepe pia╚Ť─â, sute de produse venind din China la pre╚Ťuri incredibil de accesibile.

Faptul c─â exist─â at├ót de multe modele ├«n jurul automat face imposibil s─â le cunoasc─â pe toate (de exemplu, acestea sunt auricularepentru iubitorii de sport): noi, pentru selec╚Ťia noastr─â au ales cele calitativ ├«n partea de sus, al c─âror pre╚Ť, ├«n mod inevitabil, este un pic mai mare. Pute╚Ťi cump─âra dispozitive de pescuit aleatoriu ├«n marea mare a Internetului la un pre╚Ť de 30 sau 40 ÔéČ cuo calitate decent─â, dar nici unul dintre produsele din acest segment de pia╚Ť─â va fi vreodat─â ├«n m─âsur─â s─â se potriveasc─â bun─âtatea de cele mai bune le-am selectat pentru tine.

Am pus numere ├«n fa╚Ťa numelor de c─â╚Öti, dar ele servesc pur ╚Öi simplu pentru o ordine mental─â, ele nu reprezint─â o pozi╚Ťie real─â clasament. C─â╚Ötile despre care ├«mi spunem ast─âzi sunt de foarte ├«nalt─â calitate ╚Öi pot fi luate ├«n considerare ├«n ordine ├«mpr─â╚Ötiat─â. Nu putem evita includerea ├«n aceast─â selec╚Ťie a celor mai bine v├óndute c─â╚Öti din lume,cei care genereaz─â singuri cifra de afaceri pe care unele companii nu o pot construi cu un ├«ntreg portofoliu.

1. Huawei FreeBuds Pro

Introducerea auricularelor ├«n urechi ╚Öi ├«nceperea ascult─ârii muzicii transfer─â imediat un sentiment de pl─âcere ╚Öi bun─âstare. Huawei Freebuds Pro se naste pentru dispozitivele brandului, pe care le potrivesc perfect, dar care pot fi folosite cu orice dispozitiv Android si, de asemenea, daca se doreste, cu iPhone.

Unul dintre detaliile care le disting este moliciunea sunetului,basul este livrat cu o tr─âs─âtur─â foarte prezent─â, dar ├«n acela╚Öi timp delicat─â, cre├ónd un amalgam foarte pl─âcut. Aceste auriculare asigur─â suprimarea zgomotului,foarte eficient mai ales atunci c├ónd le asculta╚Ťi ├«n medii precum transportul public, atunci c├ónd v─â afla╚Ťi pe strad─â sau ├«n spa╚Ťii zgomotoase.

 

Auricolari Huawei Freebuds Pro

 

2. Samsung Galaxy Buds Pro

Dup─â c├óteva ├«ncerc─âri nereu╚Öite, Samsung a scos ├«n sf├ór╚Öit c─â╚Öti de calitate excelent─â(acestea sunt caracteristicile Galaxy Buds Pro),care ofer─â reducerea zgomotului extern ╚Öi au implementat o caracteristic─â revolu╚Ťionar─â datorit─â c─âreia c─â╚Ötile ├«n╚Ťeleg atunci c├ónd ├«ncepem s─â vorbim ╚Öi reduc automat sunetul muzicii pentru a ne permite s─â ne ascult─âm interlocutorii. Bun─âtatea sunetului este garantat─â de colaborarea inginerilor AKG, o companie a Grupului Samsung, autonomia general─â este, de asemenea, apreciabil─â.

Noile c─â╚Öti Samsung se potrivesc perfect cu produsele brandului ╚Öi pot fi utilizate simultan pe tablete, telefoane ╚Öi, eventual,chiar computere, comut├ónd automat ├«ntre ele.

Singurul defect: nu este posibil pentru a personaliza egalizarea sunetului, există doar așa-numitele presetări create de inginerii Samsung.

 

Auricolari Samsung Galaxy Buds Pro

 

3. Google Pixel Buds

Pe l├óng─â faptul c─â sunt foarte pl─âcute din punct de vedere estetic, aceste auriculare se disting prin autonomia lor, dar ╚Öi, mai presus de toate, prin coexisten╚Ťa perfect─â cuasistentul Google,care poate fi rechemat f─âr─â a fi nevoie s─â ating─â c─â╚Ötile. Din p─âcate, ├«n acest caz, nu este posibil s─â se schimbe egalizarea sunetului ├«n nici un fel, dar trebuie s─â se admit─â c─â ascultarea f─âr─â o astfel de personalizare este ├«nc─â excelent─â, vorbim despre auriculare de foarte ├«nalt─â calitate.

Asocierea cu orice telefon Android este super u╚Öoar─â, deschide╚Ťi c─â╚Ötile pentru a le conecta la smartphone ├«ntr-un singur clic.

 

Auricolari Google Pixel Buds

 

4. Jabra Elite 85T

Dac─â ar fi s─â facem un clasament real, poate c─â aceste c─â╚Öti ar fi pe primul loc, pentru c─â ele reprezint─â stadiul de art─â al ascult─ârii muzicii cu un raport calitate-pre╚Ť acceptabil. Alte modele de c─â╚Öti pentru calitatea sunetului lor ar putea fi, de asemenea, men╚Ťionate, dar vom vorbi despre dispozitive cu o etichet─â de pre╚Ť extrem de mare.

Jabra este un brand danez, care este sinonim cu calitatea ├«n toate produsele pe care le face, aceste auriculare aduce cu ei reducerea automat─â a zgomotului, dar,de asemenea, capacitatea de a controla egalizarea la voin╚Ťa de a face sunetul perfect compatibil cu gusturile tale. C├ónd sunte╚Ťi ├«n pozi╚Ťia de a vorbi cu cineva doar ap─âsa╚Ťi pe un set cu casc─â pentru a activa ascultarea mediului din jurul t─âu ╚Öi vorbesc cu oricine, f─âr─â nici un fel de problem─â.

 

Auricolari Jabra Elite 85T

 

5. Apple AirPods Pro

C─â╚Ötile Apple AirPods Pro se potrivesc perfect cu ├«ntregul ecosistem al Apple, au o reducere foarte eficient─â a zgomotului extern, o calitate bun─â a sunetului, dar, din p─âcate, nu po╚Ťi controla egalizarea. Pre╚Ťul lor, ├«n toate onestitate, este un pic mai mare pentru ceea ce le ofer─â ├«n compara╚Ťie cu cele mai bune din concuren╚Ť─â.

 

Auricolari Apple Airpods Pro

 

Cele mai bune căști fără fir adevărat: verdictul

V─â putem spune cu certitudine absolut─â c─â pute╚Ťi alege aproape aleatoriu dintre dispozitivele pe care vi le-am prezentat ast─âzi, deoarece calitatea lor ╚Öi, ├«n orice caz, la un nivel care garanteaz─â ├«ntotdeauna o experien╚Ť─â de utilizare cu adev─ârat excelent─â.

Un element ├«mp─ârt─â╚Öit de toate aceste modele de c─â╚Öti wireless adev─ârate ╚Öi capacitatea de a le ├«nc─ârca f─âr─â fir,profit├ónd de acelea╚Öi ├«nc─ârc─âtoare wireless ca smartphone-urile compatibile cu aceast─â tehnologie. ├Än multe cazuri, pute╚Ťi utiliza chiar ╚Öi acelea╚Öi telefoane pentru a ├«nc─ârca c─â╚Ötile folosind ceea ce se nume╚Öte ├«nc─ârcare invers─â.

Bun─âtatea tuturor acestor dispozitive este, de asemenea, dat de faptul c─â acestea se adapteaz─â f─âr─â probleme la diferite genuri muzicale, cu o performan╚Ť─â excelent─â, at├ót cu Rolling Stones ╚Öi Achille Lauro.