Cele mai bune căști true-wireless
loading
Cele mai bune căști true-wireless

Pentru a vă spune care sunt cele mai bune 5 căști fără fir adevărat de pe piață avem de a face o premisă mici: căști mici fără fir care dispar în interiorul urechilor celor care le folosesc sunt unul dintre cele mai achiziționate produse din ultimul an. Marele succes de care se bucură a multiplicat numărul de dispozitive disponibilepe piață, sute de produse venind din China la prețuri incredibil de accesibile.

Faptul că există atât de multe modele în jurul automat face imposibil să le cunoască pe toate (de exemplu, acestea sunt auricularepentru iubitorii de sport): noi, pentru selecția noastră au ales cele calitativ în partea de sus, al căror preț, în mod inevitabil, este un pic mai mare. Puteți cumpăra dispozitive de pescuit aleatoriu în marea mare a Internetului la un preț de 30 sau 40 € cuo calitate decentă, dar nici unul dintre produsele din acest segment de piață va fi vreodată în măsură să se potrivească bunătatea de cele mai bune le-am selectat pentru tine.

Am pus numere în fața numelor de căști, dar ele servesc pur și simplu pentru o ordine mentală, ele nu reprezintă o poziție reală clasament. Căștile despre care îmi spunem astăzi sunt de foarte înaltă calitate și pot fi luate în considerare în ordine împrăștiată. Nu putem evita includerea în această selecție a celor mai bine vândute căști din lume,cei care generează singuri cifra de afaceri pe care unele companii nu o pot construi cu un întreg portofoliu.

1. Huawei FreeBuds Pro

Introducerea auricularelor în urechi și începerea ascultării muzicii transferă imediat un sentiment de plăcere și bunăstare. Huawei Freebuds Pro se naste pentru dispozitivele brandului, pe care le potrivesc perfect, dar care pot fi folosite cu orice dispozitiv Android si, de asemenea, daca se doreste, cu iPhone.

Unul dintre detaliile care le disting este moliciunea sunetului,basul este livrat cu o trăsătură foarte prezentă, dar în același timp delicată, creând un amalgam foarte plăcut. Aceste auriculare asigură suprimarea zgomotului,foarte eficient mai ales atunci când le ascultați în medii precum transportul public, atunci când vă aflați pe stradă sau în spații zgomotoase.

 

Auricolari Huawei Freebuds Pro

 

2. Samsung Galaxy Buds Pro

După câteva încercări nereușite, Samsung a scos în sfârșit căști de calitate excelentă(acestea sunt caracteristicile Galaxy Buds Pro),care oferă reducerea zgomotului extern și au implementat o caracteristică revoluționară datorită căreia căștile înțeleg atunci când începem să vorbim și reduc automat sunetul muzicii pentru a ne permite să ne ascultăm interlocutorii. Bunătatea sunetului este garantată de colaborarea inginerilor AKG, o companie a Grupului Samsung, autonomia generală este, de asemenea, apreciabilă.

Noile căști Samsung se potrivesc perfect cu produsele brandului și pot fi utilizate simultan pe tablete, telefoane și, eventual,chiar computere, comutând automat între ele.

Singurul defect: nu este posibil pentru a personaliza egalizarea sunetului, există doar așa-numitele presetări create de inginerii Samsung.

 

Auricolari Samsung Galaxy Buds Pro

 

3. Google Pixel Buds

Pe lângă faptul că sunt foarte plăcute din punct de vedere estetic, aceste auriculare se disting prin autonomia lor, dar și, mai presus de toate, prin coexistența perfectă cuasistentul Google,care poate fi rechemat fără a fi nevoie să atingă căștile. Din păcate, în acest caz, nu este posibil să se schimbe egalizarea sunetului în nici un fel, dar trebuie să se admită că ascultarea fără o astfel de personalizare este încă excelentă, vorbim despre auriculare de foarte înaltă calitate.

Asocierea cu orice telefon Android este super ușoară, deschideți căștile pentru a le conecta la smartphone într-un singur clic.

 

Auricolari Google Pixel Buds

 

4. Jabra Elite 85T

Dacă ar fi să facem un clasament real, poate că aceste căști ar fi pe primul loc, pentru că ele reprezintă stadiul de artă al ascultării muzicii cu un raport calitate-preț acceptabil. Alte modele de căști pentru calitatea sunetului lor ar putea fi, de asemenea, menționate, dar vom vorbi despre dispozitive cu o etichetă de preț extrem de mare.

Jabra este un brand danez, care este sinonim cu calitatea în toate produsele pe care le face, aceste auriculare aduce cu ei reducerea automată a zgomotului, dar,de asemenea, capacitatea de a controla egalizarea la voința de a face sunetul perfect compatibil cu gusturile tale. Când sunteți în poziția de a vorbi cu cineva doar apăsați pe un set cu cască pentru a activa ascultarea mediului din jurul tău și vorbesc cu oricine, fără nici un fel de problemă.

 

Auricolari Jabra Elite 85T

 

5. Apple AirPods Pro

Căștile Apple AirPods Pro se potrivesc perfect cu întregul ecosistem al Apple, au o reducere foarte eficientă a zgomotului extern, o calitate bună a sunetului, dar, din păcate, nu poți controla egalizarea. Prețul lor, în toate onestitate, este un pic mai mare pentru ceea ce le oferă în comparație cu cele mai bune din concurență.

 

Auricolari Apple Airpods Pro

 

Cele mai bune căști fără fir adevărat: verdictul

Vă putem spune cu certitudine absolută că puteți alege aproape aleatoriu dintre dispozitivele pe care vi le-am prezentat astăzi, deoarece calitatea lor și, în orice caz, la un nivel care garantează întotdeauna o experiență de utilizare cu adevărat excelentă.

Un element împărtășit de toate aceste modele de căști wireless adevărate și capacitatea de a le încărca fără fir,profitând de aceleași încărcătoare wireless ca smartphone-urile compatibile cu această tehnologie. În multe cazuri, puteți utiliza chiar și aceleași telefoane pentru a încărca căștile folosind ceea ce se numește încărcare inversă.

Bunătatea tuturor acestor dispozitive este, de asemenea, dat de faptul că acestea se adaptează fără probleme la diferite genuri muzicale, cu o performanță excelentă, atât cu Rolling Stones și Achille Lauro.