loading
Cele mai bune creme anti-aging

Îmi place având grij─â de pielea mea,este o obsesie, de aceea, atunci când Massimo ma sunat pentru a scrie ghidul de la cele mai bune crema anti-imbatranire am s─ârit literalmente în scaun.

În to╚Ťi ace╚Öti ani, explorând ╚Öi descoperind, ╚Öi în sfâr╚Öit v─â pot împ─ârt─â╚Öi tot ce am înv─â╚Ťat.

Deci, aici sunt cele care sunt în experien╚Ťa mea cele mai bune creme anti-imbatranire.

Cel mai bun Anti-Aging Cream 2020

Poppy Austin Anti-Aging Hidratant Cel mai bun Retinol Cream pentru zi și noapte

ISABELLA MONTELUNA Crema Viso Antirughe Bava di Lumaca 80% Burro di Karitè Olio di Argan Aloe Crema...

VEZI OFERTA PE AMAZON →

Poppy Austin crema este o crema complet natural, cu un INCI cu adev─ârat unic. În cump─ârarea nu numai c─â nu m─â a╚Öteptam s─â fie bogat în vitamine de baz─â pentru îngrijirea pielii, cu 2,5% retinol ╚Öi o cantitate mult diferit─â de antioxidan╚Ťi naturali, dar, de asemenea, c─â a fost un astfel de pachet mare. Acesta vine cu un pachet alb de 100 ml ╚Öi cu un doser foarte simplu de utilizat ╚Öi mai presus de toate, care v─â permite s─â nu de╚Öeuri╚Ťi produsul. Am folosit Poppy Austin crema dimineata si seara si a gasit-o o textura lumina, dar, în acela╚Öi timp, puternic hidratante. Pielea mea era bine hidratat─â, mai tonifiat─â ╚Öi mult mai str─âlucitoare decât de obicei. Voi cump─âra, de asemenea, înapoi pentru valoarea excelent─â pentru calitate, cantitate, pre╚Ť.

Kleem Organics, Crema de fata pentru femei cu acid hialuronic pur

Crema Viso Donna con Acido Ialuronico Puro | Crema Antirughe Donna, Crema Viso Uomo, Crema Idratante...

VEZI OFERTA PE AMAZON →

Am g─âsit kleem organics crema un aliat mare pentru pielea mea nu mai tineri. Am fost atras de diferite comentarii pozitive ╚Öi acid ialuloric, care este componenta sa principal─â. Densitatea este bun─â ╚Öi chiar mirosul nu foarte puternic face pl─âcut la atingere ╚Öi miros. Am folosit-o în principal pe timp de noapte, pentru c─â îmi place s─â diversifice produsele ╚Öi am o piele mai compact─â, hidratata si foarte buna. Pachetul con╚Ťine 50 ml de produs ╚Öi are un doser foarte confortabil, deoarece dozeaz─â cantitatea potrivit─â de crem─â.

Crema de retinol Betope Anti-Aging

Betope Crema al Retinolo Anti Invecchiamento - Idratante Naturale con Retinolo 2,5%, Vitamina E,...

VEZI OFERTA PE AMAZON →

Crema hidratanta Betope a ajuns la momentul potrivit într-un ambalaj albastru frumos ╚Öi elegant. Dup─â ce l-am deschis, am apreciat capacul de dozare ╚Öi confortul care v─â permite s─â lua╚Ťi cantitatea potrivit─â de produs.

Am fost plăcut surprins, deoarece retinol este prezent la 2,5%, vitamina A, vitamina E și acid hialuronic, care sunt elemente foarte importante pentru a avea grijă de pielea lor.

Efectele asupra mea au fost aproape imediate cred c─â tocmai din cauza concentra╚Ťiei ridicate de retinol prezente în crema. Cantitatea este egal─â cu 50 ml, dar, nefiind necesar─â o cantitate mare, a durat suficient de mult. Sunt aproape sigur de gând s─â-l cumpere înapoi, a╚Öa c─â am recomanda.

Crema de fata eclat rid

Crema Viso Anti Rughe Eclat – Formula Peptide Ultra Potere Crema Viso Anti Rughe con Acido...

VEZI OFERTA PE AMAZON →

Crema de fata Eclat Wrinkle a ajuns la mine acas─â la timp cu aceast─â cutie colorat─â, în opinia mea foarte frumos: este o expresie a ingredientelor sale foarte naturale. Am cump─ârat aceast─â crem─â pentru cele cinci peptide active prezente ╚Öi, mai precis, pentru peptidele de cupru care sunt foarte importante pentru îmb─âtrânirea pielii.

Produsul nu m-a dezam─âgit atât din punct de vedere al consisten╚Ťei, cât ╚Öi din punct de vedere al parfumului, care este foarte u╚Öor, cât ╚Öi din punct de vedere al rezultatelor care au fost vizibile practic imediat. Cu toate aceste calit─â╚Ťi, aceste componente ╚Öi acest pre╚Ť, am foarte recomanda.

Crema de fata anti-rid Acid hialuronic pur

Crema Viso Antirughe Acido Ialuronico Puro 50ml - Crema Idratante Viso Notte + Contorno Occhi -...

BIO Retinol Crema de fata cu acid hialuronic pur și vitamina C

100ml - BIO Crema Viso Retinolo con Acido Ialuronico Puro 100% e Vitamina C - Contorno Occhi -...

VEZI OFERTA PE AMAZON →

Crema de fata BIO Retinol cu acid hialuronic pur si vitamina C este o crema foarte special, deoarece nu numai a componentelor sale provenind direct de la o ferm─â italian─â, dar, de asemenea, pentru prezen╚Ťa de vitamine ╚Öi substan╚Ťe antioxidante, care, împreun─â cu vitamina E ╚Öi extract de goji boabe, face o crema extraordinara.

Din experienta mea acest produs cu o textură consistentă și moderat parfumate, răspunde bine la promisiunile pe care le face, deoarece deja după prima aplicare am observat o piele facială mult mai relaxat și relaxat ca și aș fi dormit mai multe ore. Mare valoare pentru bani.

Revitalift Filler Crema de fata

L'Oréal Paris Crema Viso Giorno Revitalift Filler, Azione Antirughe Rivolumizzante con Acido...

VEZI OFERTA PE AMAZON →

Crema de fata Oreal Revitalift Filler este o crema antirid cu un efect revitalizant si revitalizant care, datorita prezentei acidului hialuronic, a oferit o experienta cu adevarat a pielii mele.

A sosit la timp am aplicat crema dimineata si seara. Absoarbe foarte repede, are un miros u╚Öor, pl─âcut ╚Öi de fapt întinde pielea fe╚Ťei. Este o valoare foarte bun─â pentru bani ╚Öi folosind-o în mod constant, atât diminea╚Ťa, cât ╚Öi seara, rezultatele nu sunt doar v─âzute, ci r─âmân în timp.

Damaclea, Snail Slime Crema de Fata

ISABELLA MONTELUNA Crema Viso Antirughe Bava di Lumaca 80% Burro di Karitè Olio di Argan Aloe Crema...

VEZI OFERTA PE AMAZON →

Damaclea este o crema anti-rid, total organice ╚Öi hidratante pentru melc noroi foarte util pentru a gestiona ╚Öi trata acnee, pete de piele ╚Öi cicatrici. L-am cump─ârat pentru concentra╚Ťia sa ridicat─â de mâzg─â melc s─â aib─â grij─â de pielea gâtului ╚Öi a fe╚Ťei.

Nu am fost dezam─âgit: crema a ajuns la timp ╚Öi vine cu un parfum dulce ╚Öi o consisten╚Ť─â destul de definit─â. Nu ave╚Ťi nevoie pentru a utiliza mult produs, deoarece se r─âspânde╚Öte ╚Öi absoarbe cu u╚Öurin╚Ť─â. Se face pielea mai neted─â ╚Öi m─ât─âsoas─â ╚Öi a reu╚Öit s─â hidrateze fruntea mea întotdeauna foarte uscat, de asemenea.

Inducare Crema de fermitate fata

Iduncare Crema Rassodante Viso - Crema Antirughe con Acido Ialuronico & Vitamina C - Migliore Crema...

VEZI OFERTA PE AMAZON →

Iduncre Face Firming Cream a fost cump─ârat de mine atât pentru concentra╚Ťia ridicat─â de acid hialuronic, ╚Öi din cauza efectului de înt─ârire promis. Ajuns la timp, acest produs vine cu un parfum delicat.

Am aplicat-o imediat ╚Öi am putut vedea c─â absoarbe cu u╚Öurin╚Ť─â l─âsând o piele hidratata si neaged. Folosind-o în mod constant am fost în m─âsur─â s─â verifice c─â reduce în mod concret semnele de imbatranire prin reducerea ridurilor, pete cauzate de vârst─â ╚Öi, de asemenea, linii fine, care sunt adesea inestetice. Antioxidatoarele au fost eficiente. V─â recomand─âm s─â-l

Vichy Laboratoires Liftactiv Suprem,

Vichy Laboratoires Liftactiv Supreme, Donna, 50 ml

VEZI OFERTA PE AMAZON →

I-am cump─ârat Liftactiv Supreme pentru c─â ╚Ötiu marca Vichy bine ╚Öi am nevoie de un bun anti-rid pentru pielea mea, care începe s─â fie marcate de timpul care trece.

Datorit─â prezen╚Ťei cafeinei, tensiunii arteriale, apei termale, untului de shea ╚Öi crengonului, pielea mea a fost imediat mai hidratat─â ╚Öi protejat─â. Am folosit-o în fiecare diminea╚Ť─â observând c─â liniile mici de exprimare au diminuat ╚Öi c─â pielea fe╚Ťei a fost neted─â ╚Öi ferm─â. Pre╚Ťul este bun ╚Öi din experien╚Ťa mea m─â simt s─â-l recomande.

func╚Ťioneaz─â crema anti-îmb─âtrânire?

Cremele de autoînmuire au fost întotdeauna foarte importante pentru femeile de toate vârstele, dar ast─âzi exist─â un mare interes pentru produsele de înfrumuse╚Ťare chiar ╚Öi din partea b─ârba╚Ťilor. Exist─â creme pentru fiecare nevoie: pentru fata, pentru corp, peeling, nutri╚Ťionale, dar ceea ce conteaz─â cu adev─ârat este: sunt ele cu adev─ârat eficiente?

Printre cremele cele mai utilizate, cu a╚Ötept─âri miraculoase, pentru femeile care au trecut de ╚Öolduri, sunt cele anti-îmb─âtrânire: func╚Ťioneaz─â saunu? ar trebui s─â fie utilizate? ar trebui s─â fie ale╚Öi?

În parfumerie, farmacie, distribu╚Ťii mari ╚Öi francize de produse de înfrumuse╚Ťare nu exist─â nimic, dar jena de alegere ╚Öi este de pân─â la nevoile clientului, suma disponibil─â ╚Öi tipul de piele pe care trebuie s─â direc╚Ťioneze achizi╚Ťia.

Aceste tipuri de produse au componente diferite ╚Öi formul─âri diferite, astfel încât este permis ca multe preocup─âri s─â fie ridicate în mintea celor care trebuie s─â fac─â achizi╚Ťia.

Nu numai c─â ingredientele sunt importante, dar, de asemenea, concentra╚Ťia de acela╚Öi ╚Öi combina╚Ťia de elemente func╚Ťionale diferite pentru scopuri precise. Ceea ce este sigur este dat de un ingredient pe care nici o crema nu posed─â: constan╚Ť─â.

Orice produs, de fapt, chiar ╚Öi cele mai eficiente ╚Öi scumpe, trebuie s─â fie utilizate în fiecare zi ╚Öi chiar de mai multe ori pe zi pentru a permite s─â îndeplineasc─â promisiunile f─âcute. Ca urmare, este necesar s─â v─â înarma╚Ťi cu mult─â r─âbdare ╚Öi câteva minute diminea╚Ťa ╚Öi seara pentru a v─â dedica rutina obi╚Önuit─â de frumuse╚Ťe.

Mergând un pic mai precis cu privire la eficacitatea creme anti-imbatranire,acestea trebuie s─â îndeplineasc─â anumite cerin╚Ťe, deoarece acestea sunt singurele care vorîmbun─ât─â╚Ťi vizibil starea fe╚Ťei:

 Protec╚Ťia împotriva luminii solare: un produs bun trebuie s─â ofere întotdeauna o barier─â de protec╚Ťie, deoarece fa╚Ťa este o parte foarte delicat─â a corpului ╚Öi, de asemenea, mai expus─â la razele ultraviolete. De-a lungul anilor este, de asemenea, mai important, deoarece soarele tinde s─â fac─â pielea mai pu╚Ťin tineri.

 Promovarea metabolismului celulelor ╚Öi înlocuirea lor: un bun anti-îmb─âtrânire, nu poate ignora acest aspect, deoarece deja progresul de vârst─â duce la o reducere a acestuiefect.

 Hidrateaz─â: toate cremele, pentru toate vârstele, trebuie s─â aib─â o putere de hidratare foarte mare pentru a permite pielii s─â r─âmân─â elastic─â.

 Crea╚Ťi un efect de ridicare: crema trebuie s─â promoveze tonul ╚Öi elasticitatea, astfel încât pielea s─â r─âmân─â întotdeauna ferm─â.

 Ajutor de ap─ârare: antioxidantii sunt fundamentale ╚Öi de-a lungul anilor încep s─â scad─â.

 Promovarea circula╚Ťiei: stimularea microcercului pielii fe╚Ťei ajut─â culoarea s─â r─âmân─â frumoas─â ╚Öi s─ân─âtoas─â.

Care sunt cele mai bune ingrediente pentru a ob╚Ťine aceste efecte?

Pentru a în╚Ťelege bine compozi╚Ťia ╚Öi concentra╚Ťia anumitor ingrediente, este important s─â începe╚Ťi s─â în╚Ťelege╚Ťi citesc etichetele.

În plus fa╚Ť─â de cunoa╚Öterea ingredientelor cele mai utile pentru nevoile dumneavoastra, de fapt, va trebui s─â se uite la INCI, care nu este nimic mai mult decât lista de ingrediente care v─â permite s─â în╚Ťeleag─â în ce concentra╚Ťie anumite componente sunt prezente.

Cu cât un element este pus mai mult printre primele ingrediente, cu atât mai consistent─â va fi concertarea cremei anti-vârst─â. Aceasta înseamn─â c─â, în cazul în care produsele de cel mai mare interes se afl─â în partea de jos a listei, înseamn─â c─â sunt prezente în cantit─â╚Ťi ╚Öi concentra╚Ťii mai mici.

Fundamental pentru a preveni imbatranirea pielii este acidul hialuronic care contracareaz─â în mod activ ridurile deja formate, îndeplinind, de asemenea, o excelent─â func╚Ťie preventiv─â ╚Öi relaxant─â.

Celulele stem ale plantelor din arborele de mere Uttwiler Spätlauber dintr-o plant─â rar─â g─âsit─â în Elve╚Ťia reprezint─â o adev─ârat─â noutate în acest domeniu: ajut─â la regenerarea ╚Ťesuturilor deteriorate care împiedic─â degradarea pielii fe╚Ťei.

Nu în ultimul rând, substan╚Ťele emoliente sunt cele care, îndeplinind o func╚Ťie hidratant─â, permit pielii s─â fie întotdeauna bine hr─ânit─â ╚Öi neted─â.

Din acest motiv, este necesar s─â se verifice dac─â în crem─â exist─â produse precum uleiul de argan, avocado, uleiul de m─âsline. În plus fa╚Ť─â de hidratare, de fapt, aceste produse au, de asemenea, o func╚Ťie anti-inflamatorie util─â pentru a avea o piele întotdeauna culcat.

Ridurile expresiei

Primul loc unde se formeaz─â ridurile, numite ╚Öi picioare de cioar─â, sunt ochii ╚Öi buzele. Nu este o coinciden╚Ť─â faptul c─â anumite produse specifice acestor contururi sunt f─âcute. P─âcat c─â aceste prime riduri de exprimare sunt, de asemenea, r─âspunsul la emo╚Ťii mai mult sau mai pu╚Ťin importante, care marcheaz─â fata.

Aceste riduri mici devin din ce în ce mai stabile în raport cu deplasarea înainte cu vârsta, astfel încât substan╚Ťele care decontracteaz─â mu╚Öchii fe╚Ťei s─â poat─â fi utile, întorcându-l culcat.

În cazul în care aceste produse sunt, de asemenea, unite de elemente care u╚Öureaz─â petele întunecate care caracterizeaz─â pielea fe╚Ťei, rezultatul este asigurat. Utile în acest scop sunt creme cu acid azelaic ╚Öi vitamina C fundamentale pentru a trata diferite aspecte.