Cele mai bune mănuși anti-vibrații
loading
Cele mai bune mănuși anti-vibrații: Ghid de cumpărare cu clasament și prețuri

Pentru cei care desfășoară activități manuale de lucru în siguranță totală și confort este indispensabilă: mănușile anti-vibrații vă va permite să faceți exact astaȚ
Sănătatea și siguranța merg mână în mânăȚ

De aceea, este important să le alegeți pe cele potrivite în gama largă pe care o oferă piața: este foarte ușor să greșiți găsindu-vă în acest fel cu o pereche de mănuși care nu sunt potrivite sau care nu răspund nevoilor noastre.

Efectuarea unui misheath la momentul achiziției este un moment, dar dacă aveți informațiile potrivite, veți vedea că va fi mult mai ușor de înțeles care mănuși anti-vibrații sunt pentru tineȚ

De ce să cumperi mănuși anti-vibrații?

Toate mănușile de lucru sunt proiectate și fabricate pentru a proteja mâinile celor care lucrează și pentru a face treaba care are loc mai ușor.

Dar dacă utilizați anumite unelte sau mașini, instrumentele anti-vibrații sunt indispensabile. Este important să le purtați atunci când utilizați mașini de găurit, polizoare portabile,drujbe, mașini de periat, șuruburi puls,spărgătoare și exerciții de percuție.

Mulți cred că acestea sunt utile numai pentru cei care de profesie folosesc aceste dispozitive, dar, în realitate, oricine care este pasionat de grădinărit sau iubește DIY ar trebui să le folosească.

Mai exact, aceste mănuși de lucru, spre deosebire de cele obișnuite, permit vibrațiilor și șocurilor produse de instrument să se disipeze și să nu se transfere la articulațiile mâinii și brațului.

 

transmit corpul nostru? În principal în 2 moduri:

 • Vibrații care se extind la sistemul mână-braț; ele prezintă un risc pentru sănătatea și siguranța celor care lucrează provocând probleme vasculare, articulare, neurologice și musculare.
 • Vibrații care se extind la întregul corp; acestea sunt foarte dăunătoare, deoarece acestea pot provoca tulburări lombare severe și traume ale coloanei vertebrale.

Noi nu ar trebui să subestimeze daunele pe care le pot provoca ca nenumărate și debilitante:

 • Simțul tactil și percepția căldurii și frigului deteriorat.
 • Fenomenul degetului alb,cauzat de circulația slabă și șocurile continue la care sunteți supus.
 • Chirii dureroase cu mâinile și brațele.
 • Dificultate hapsân și agitare obiecte cu mâna.

Poate că în momentul de față efectele și impactul pe care le au asupra sănătății noastre par temporare sau pasagere, dar în timp s-ar putea transforma în patologii din ce în ce mai grave, până la punctul de a deveni cronice.

Acestea sunt probleme care, datorită mănușilor anti-vibrații bune,pot fi prevenite și evitate.

Mănuși anti-vibrații – Modele și caracteristici:

Guanti da lavoro antivibrazione

Cele mai mari branduri ale momentului oferă o gamă largă de mănuși din care puteți alege. Puteți găsi cu ușurință modele potrivite pentru a lucra, în special cu anumite instrumente, ar fi îndepărtarea pensula. Ideal pentru lucrări profesionale, anti-tăiere, rezistente la șocuri și stretch. Deci, de a alege mănușile anti-vibrații perfecte pentru tine?

Dacă doriți calitate, inovație și siguranță, compania să se refere la este cu siguranta WURTH.

Pe lângă faptul că a dobândit o experiență excelentă de-a lungul timpului, compania colaborează cu universități și institute independente pentru a crea produse inovatoare și sigure.

Mănușile anti-vibrații produse de WURTH sunt introduse pe piață numai dacă sunt capabile să îndeplinească cele mai stricte standarde de calitate: prin numeroase teste și teste de laborator certifică rezistența modelelor pe care le propun.

Mănușile anti-vibrații Wurth sunt capabile să ofere un nivel ridicat de siguranță și un confort remarcabil.

Adesea, indiferent dacă lucrați pe cont propriu sau ca angajat, mănușile de lucru trebuie să fie certificate: acestea trebuie să fie marcate, aprobate și echipate cu o fișă tehnică.
În acest caz, contactarea unei companii calificate și stabilite pe piață ne va permite să facem o achiziție sigură și legală.

Nu toate mănușile profesionale, cu toate acestea, ar putea fi pentru noi.

Multe depind de tipul de muncă pentru care intenționăm să le folosim și de nivelul vibrațiilor la care vom fi expuși.
O mănușă cu protecție maximă este cu siguranță mai potrivită în cazul în care trebuie să îndeplinim, timp de mai multe ore pe zi, sarcini în care este necesar să se utilizeze instrumente cu coeficienți de vibrații mari, ar fi un ciocan. Nu ar fi cea mai potrivită alegere în cazul în care munca noastră se limitează la utilizarea de exerciții de putere medie.

Caracteristica principală a acestui tip de mănuși este materialul cu care este acoperită partea care acoperă palma și degetele mâinii. Acestea sunt modele proiectate și fabricate pentru a permite un mâner ferm și confortabil, care minimizează efectul vibrațiilor asupra mâinilor și brațelor.

Materialele cele mai frecvent utilizate sunt cauciucul natural sau sintetic, iar cele mai profesionale sunt chiar echipate cu lagăre de aer. În ultima vreme, tampoanele cu gel și materialele din piele s-au dovedit, de asemenea, a fi aliați perfecți pentru mănușile anti-vibrații de ultimă generație.

Mănușile de lucru sunt, de asemenea, realizate din materiale care vă permit să mențineți aderența,adică frecarea, astfel încât să obțineți un mâner ferm și sigur. Imaginați-vă ce s-ar putea întâmpla dacă nu am putea apuca corect și să mențină o aderență bună în timp ce lucrează cu o mașină la un nivel ridicat de vibrațiiȚ

De aceea, acestea sunt adesea ergonomice și impermeabile pentru a oferi confort și protecție maximă.

Un alt aspect important de luat în considerare este nivelul de sensibilitate pe care dorim ca mâna noastră să-l păstreze chiar și cu mănușa. Cele foarte protectoare ne-ar putea împiedica să facem muncă de precizie și să ne compromitem libertatea de mișcare.

Dacă sarcinile noastre necesită un anumit dinamism și utilizarea instrumentelor analogice, ar trebui să optăm pentru mănuși anti-vibrații elastice și ergonomice.

Este recomandabil să citiți cu atenție caracteristicile produsului și recenziile aferente, preferând în mod evident cele certificate.
Acesta vă va permite să alegeți cu atenție modelul care corespunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Pentru o achiziție fără regreteȚ

Revizuiți cu prețurile celor mai bune mănuși anti-vibrații:

Migliori guanti antivibrazione

Mai jos veti gasi cele mai bune modele disponibile pentru comparatie care va vor permite sa aflati care va fi cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastra.

 • ProFlex 16454 – CEL MAI BUN

 

ProFlex 16454 - Guanti di protezione leggeri, certificati
ProFlex 16454 - Mănuși de protecție ușoare, certificate
 • Mănușă antivibrație cu lumină certificată ProFlex 9000

 

Certificat și ideal pentru profesioniștii care lucrează cu unelte de tăiere,spărgătoare și polizoare.

Ele sunt ușoare, confortabile și durabile. Aspecte care nu trebuie subestimate atunci când vine vorba de utilizarea utilajelor de precizie.

Tampoanele de cauciuc aplicate pe palma mănușii previn oboseala mâinii și dezvoltarea tulburărilor articulare.

Umerii și brațele vă vor mulțumi pentru că le-ați achiziționat: șocurile vor fi amortizate și, mai presus de toate, vor fi absorbite corect de corpul nostru.

Designul precurbat oferă confort, flexibilitate și dexteritate.

Recomandat în special pentru cei care lucrează cu utilaje cu un coeficient ridicat de vibrații.

 • Mănuși anti-vibrații Impacto air technologie

 

Impacto, Guanti anti-vibrazione, Air-Technologie, L (taglia 9)
Impacto, Mănuși anti-vibrații, Air-Technologie, L (Dimensiune 9)
 • Respectați reglementările EN ISO 10819 privind mănușile antivibrație.

 

Acestea sunt conforme cu EN ISO10819, care reglementează caracteristicile și specificațiile la care trebuie să corespundă prin lege mănușile antivibrații.

Mănușile IMPACTO previn dezvoltarea sindromului degetului alb prin obținereacapacității absorbante a tampoanelor de aer plasate în partea interioară a mâinii.
Ele sunt recomandate în special pentru cei care sunt expuși la o cantitate mare de vibrații pentru mai multe ore pe zi pentru locul de muncă.

Extrem de profesionale sunt ideale pentru cei care folosesc ciocane pneumatice, sanders și polizoare.

Închiderea reglabilă a încheieturii vă face să paradați și să purtați mănuși la locul de muncă.
În material impermeabil și cu proprietăți antiderapante, acestea sunt cea mai bună alegere pentru cei care doresc un produs care durează în timp, profesional și practic, în același timp.

 • Mănușă anti-vibrație Glovezilla

 

 

Elastic și practic Ele sunt ideale pentru cei care iubesc DIY.

Rulmenții din palma mâinii sunt făcuți din cauciuc natural nevulcanizat și permit o bună flexibilitate.

Acestea se potrivesc excelent datorită ochiurilor de nailon și bumbac din care este acoperit restul mănușii.

Ele nu sunt doar anti-vibrații, dar, de asemenea, rezistente la tăieturi și escoriații.

Ele sunt perfecte pentru cei care îndeplinesc sarcini în cazul în care este necesar să se mențină o anumită sensibilitate în mâini.
Puteți lucra confortabil, fără a fi nevoie să le paradă tot timpulȚ

 • Vgo 3Pairs – Mănuși anti-vibrații pentru femei

 

Vgo 3Pairs da donna, antivibrazioni, riduzione dell'impatto, Guanti da lavoro meccanici in pelle di...
Vgo 3Pairs pentru femei, anti-vibrații, reducerea impactului, mănuși mecanice de lucru din piele de ...
 • APLICAȚII VERSATILE - Ideale pentru asamblare, scule electrice, mecanici de locomotivă, construcții navale, construcții și lucrări de bricolaj de nivel mediu.

 

Ele sunt un model deosebit de versatil:ideal pentru efectuarea de lucrări de asamblare, construcție și bricolaj în siguranță totală.

Palma completă din piele de vacă permite o durată lungă de viață a produsului, în timp ce țesătura de lână oferă confort și moliciune.

Capitonarea nitrilului reduce și dispersează vibrațiile,în timp ce acoperirea cu silicon permite o prindere sigură.

Foarte recomandat pentru cei care au nevoie de mănuși antiderapante, flexibile și proiectate ergonomic.

Este, de asemenea, un ecran tactil compatibil și facilitează controlul smartphone-ului fără a fi nevoie să-l scoateți.

Manșeta flexibilă cu închidere Velcro le face ideale pentru femei, deoarece acestea sunt ușor reglabile și permit o potrivire excelentă.

 • Dewalt DPG33L UE

 

Dewalt DPG33L EU Guanti di Protezione, Nero/Giallo
Mănuși de protecție Dewalt DPG33L EU, negru/galben
 • Nou tampon mare de gel de silicon pentru a reduce vibrațiile

 

Ele sunt mănuși care oferă ceva mai mult decât atrii în ceea ce privește protecția mâinilor noastre și disiparea vibrațiilor.
Pielea sintetică este durabilă, durabilă și anti-tăiere.

Punctul său forte este corpul mănușii de neopren respirabil și tamponul de silicon cu gel plasat pe palmă, care vă permite să reduceți șocurile și vibrațiile.

Vârfurile degetelor din cauciuc permit o prindere fermă și sigură. Cureaua din piele adaugă această atingere suplimentară, precum și confortabilă și reglabilă.

Recomandat pentru cei care lucrează de profesie cu utilaje cu un nivel ridicat de vibrații.

Dacă sunteți în căutarea unui model profesional cu prețul corect pe care îl căutați în locul potrivitȚ