loading
Cele mai bune m─ânu╚Öi anti-vibra╚Ťii: Ghid de cump─ârare cu clasament ╚Öi pre╚Ťuri

Pentru cei care desf─â╚Öoar─â activit─â╚Ťi manuale de lucru în siguran╚Ť─â total─â ╚Öi confort este indispensabil─â: m─ânu╚Öile anti-vibra╚Ťii v─â va permite s─â face╚Ťi exact asta!
S─ân─âtatea ╚Öi siguran╚Ťa merg mân─â în mân─â!

De aceea, este important s─â le alege╚Ťi pe cele potrivite în gama larg─â pe care o ofer─â pia╚Ťa: este foarte u╚Öor s─â gre╚Öi╚Ťi g─âsindu-v─â în acest fel cu o pereche de m─ânu╚Öi care nu sunt potrivite sau care nu r─âspund nevoilor noastre.

Efectuarea unui misheath la momentul achizi╚Ťiei este un moment, dar dac─â ave╚Ťi informa╚Ťiile potrivite, ve╚Ťi vedea c─â va fi mult mai u╚Öor de în╚Ťeles care m─ânu╚Öi anti-vibra╚Ťii sunt pentru tine!

De ce s─â cumperi m─ânu╚Öi anti-vibra╚Ťii?

Toate m─ânu╚Öile de lucru sunt proiectate ╚Öi fabricate pentru a proteja mâinile celor care lucreaz─â ╚Öi pentru a face treaba care are loc mai u╚Öor.

Dar dac─â utiliza╚Ťi anumite unelte sau ma╚Öini, instrumentele anti-vibra╚Ťii sunt indispensabile. Este important s─â le purta╚Ťi atunci când utiliza╚Ťi ma╚Öini de g─âurit, polizoare portabile,drujbe, ma╚Öini de periat, ╚Öuruburi puls,sp─ârg─âtoare ╚Öi exerci╚Ťii de percu╚Ťie.

Mul╚Ťi cred c─â acestea sunt utile numai pentru cei care de profesie folosesc aceste dispozitive, dar, în realitate, oricine care este pasionat de gr─âdin─ârit sau iube╚Öte DIY ar trebui s─â le foloseasc─â.

Mai exact, aceste m─ânu╚Öi de lucru, spre deosebire de cele obi╚Önuite, permit vibra╚Ťiilor ╚Öi ╚Öocurilor produse de instrument s─â se disipeze ╚Öi s─â nu se transfere la articula╚Ťiile mâinii ╚Öi bra╚Ťului.

 

transmit corpul nostru? În principal în 2 moduri:

 • Vibra╚Ťii care se extind la sistemul mân─â-bra╚Ť; ele prezint─â un risc pentru s─ân─âtatea ╚Öi siguran╚Ťa celor care lucreaz─â provocând probleme vasculare, articulare, neurologice ╚Öi musculare.
 • Vibra╚Ťii care se extind la întregul corp; acestea sunt foarte d─âun─âtoare, deoarece acestea pot provoca tulbur─âri lombare severe ╚Öi traume ale coloanei vertebrale.

Noi nu ar trebui să subestimeze daunele pe care le pot provoca ca nenumărate și debilitante:

 • Sim╚Ťul tactil ╚Öi percep╚Ťia c─âldurii ╚Öi frigului deteriorat.
 • Fenomenul degetului alb,cauzat de circula╚Ťia slab─â ╚Öi ╚Öocurile continue la care sunte╚Ťi supus.
 • Chirii dureroase cu mâinile ╚Öi bra╚Ťele.
 • Dificultate hapsân ╚Öi agitare obiecte cu mâna.

Poate c─â în momentul de fa╚Ť─â efectele ╚Öi impactul pe care le au asupra s─ân─ât─â╚Ťii noastre par temporare sau pasagere, dar în timp s-ar putea transforma în patologii din ce în ce mai grave, pân─â la punctul de a deveni cronice.

Acestea sunt probleme care, datorit─â m─ânu╚Öilor anti-vibra╚Ťii bune,pot fi prevenite ╚Öi evitate.

M─ânu╚Öi anti-vibra╚Ťii – Modele ╚Öi caracteristici:

Guanti da lavoro antivibrazione

Cele mai mari branduri ale momentului ofer─â o gam─â larg─â de m─ânu╚Öi din care pute╚Ťi alege. Pute╚Ťi g─âsi cu u╚Öurin╚Ť─â modele potrivite pentru a lucra, în special cu anumite instrumente, ar fi îndep─ârtarea pensula. Ideal pentru lucr─âri profesionale, anti-t─âiere, rezistente la ╚Öocuri ╚Öi stretch. Deci, de a alege m─ânu╚Öile anti-vibra╚Ťii perfecte pentru tine?

Dac─â dori╚Ťi calitate, inova╚Ťie ╚Öi siguran╚Ť─â, compania s─â se refere la este cu siguranta WURTH.

Pe lâng─â faptul c─â a dobândit o experien╚Ť─â excelent─â de-a lungul timpului, compania colaboreaz─â cu universit─â╚Ťi ╚Öi institute independente pentru a crea produse inovatoare ╚Öi sigure.

M─ânu╚Öile anti-vibra╚Ťii produse de WURTH sunt introduse pe pia╚Ť─â numai dac─â sunt capabile s─â îndeplineasc─â cele mai stricte standarde de calitate: prin numeroase teste ╚Öi teste de laborator certific─â rezisten╚Ťa modelelor pe care le propun.

M─ânu╚Öile anti-vibra╚Ťii Wurth sunt capabile s─â ofere un nivel ridicat de siguran╚Ť─â ╚Öi un confort remarcabil.

Adesea, indiferent dac─â lucra╚Ťi pe cont propriu sau ca angajat, m─ânu╚Öile de lucru trebuie s─â fie certificate: acestea trebuie s─â fie marcate, aprobate ╚Öi echipate cu o fi╚Ö─â tehnic─â.
În acest caz, contactarea unei companii calificate ╚Öi stabilite pe pia╚Ť─â ne va permite s─â facem o achizi╚Ťie sigur─â ╚Öi legal─â.

Nu toate mănușile profesionale, cu toate acestea, ar putea fi pentru noi.

Multe depind de tipul de munc─â pentru care inten╚Ťion─âm s─â le folosim ╚Öi de nivelul vibra╚Ťiilor la care vom fi expu╚Öi.
O m─ânu╚Ö─â cu protec╚Ťie maxim─â este cu siguran╚Ť─â mai potrivit─â în cazul în care trebuie s─â îndeplinim, timp de mai multe ore pe zi, sarcini în care este necesar s─â se utilizeze instrumente cu coeficien╚Ťi de vibra╚Ťii mari, ar fi un ciocan. Nu ar fi cea mai potrivit─â alegere în cazul în care munca noastr─â se limiteaz─â la utilizarea de exerci╚Ťii de putere medie.

Caracteristica principal─â a acestui tip de m─ânu╚Öi este materialul cu care este acoperit─â partea care acoper─â palma ╚Öi degetele mâinii. Acestea sunt modele proiectate ╚Öi fabricate pentru a permite un mâner ferm ╚Öi confortabil, care minimizeaz─â efectul vibra╚Ťiilor asupra mâinilor ╚Öi bra╚Ťelor.

Materialele cele mai frecvent utilizate sunt cauciucul natural sau sintetic, iar cele mai profesionale sunt chiar echipate cu lag─âre de aer. În ultima vreme, tampoanele cu gel ╚Öi materialele din piele s-au dovedit, de asemenea, a fi alia╚Ťi perfec╚Ťi pentru m─ânu╚Öile anti-vibra╚Ťii de ultim─â genera╚Ťie.

M─ânu╚Öile de lucru sunt, de asemenea, realizate din materiale care v─â permit s─â men╚Ťine╚Ťi aderen╚Ťa,adic─â frecarea, astfel încât s─â ob╚Ťine╚Ťi un mâner ferm ╚Öi sigur. Imagina╚Ťi-v─â ce s-ar putea întâmpla dac─â nu am putea apuca corect ╚Öi s─â men╚Ťin─â o aderen╚Ť─â bun─â în timp ce lucreaz─â cu o ma╚Öin─â la un nivel ridicat de vibra╚Ťii!

De aceea, acestea sunt adesea ergonomice ╚Öi impermeabile pentru a oferi confort ╚Öi protec╚Ťie maxim─â.

Un alt aspect important de luat în considerare este nivelul de sensibilitate pe care dorim ca mâna noastr─â s─â-l p─âstreze chiar ╚Öi cu m─ânu╚Öa. Cele foarte protectoare ne-ar putea împiedica s─â facem munc─â de precizie ╚Öi s─â ne compromitem libertatea de mi╚Öcare.

Dac─â sarcinile noastre necesit─â un anumit dinamism ╚Öi utilizarea instrumentelor analogice, ar trebui s─â opt─âm pentru m─ânu╚Öi anti-vibra╚Ťii elastice ╚Öi ergonomice.

Este recomandabil s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie caracteristicile produsului ╚Öi recenziile aferente, preferând în mod evident cele certificate.
Acesta v─â va permite s─â alege╚Ťi cu aten╚Ťie modelul care corespunde cel mai bine nevoilor dumneavoastr─â. Pentru o achizi╚Ťie f─âr─â regrete!

Revizui╚Ťi cu pre╚Ťurile celor mai bune m─ânu╚Öi anti-vibra╚Ťii:

Migliori guanti antivibrazione

Mai jos veti gasi cele mai bune modele disponibile pentru comparatie care va vor permite sa aflati care va fi cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastra.

 • ProFlex 16454 – CEL MAI BUN

 

ProFlex 16454 - Guanti di protezione leggeri, certificati
ProFlex 16454 - M─ânu╚Öi de protec╚Ťie u╚Öoare, certificate
 • M─ânu╚Ö─â antivibra╚Ťie cu lumin─â certificat─â ProFlex 9000

 

Certificat și ideal pentru profesioniștii care lucrează cu unelte de tăiere,spărgătoare și polizoare.

Ele sunt u╚Öoare, confortabile ╚Öi durabile. Aspecte care nu trebuie subestimate atunci când vine vorba de utilizarea utilajelor de precizie.

Tampoanele de cauciuc aplicate pe palma m─ânu╚Öii previn oboseala mâinii ╚Öi dezvoltarea tulbur─ârilor articulare.

Umerii ╚Öi bra╚Ťele v─â vor mul╚Ťumi pentru c─â le-a╚Ťi achizi╚Ťionat: ╚Öocurile vor fi amortizate ╚Öi, mai presus de toate, vor fi absorbite corect de corpul nostru.

Designul precurbat oferă confort, flexibilitate și dexteritate.

Recomandat în special pentru cei care lucreaz─â cu utilaje cu un coeficient ridicat de vibra╚Ťii.

 • M─ânu╚Öi anti-vibra╚Ťii Impacto air technologie

 

Impacto, Guanti anti-vibrazione, Air-Technologie, L (taglia 9)
Impacto, M─ânu╚Öi anti-vibra╚Ťii, Air-Technologie, L (Dimensiune 9)
 • Respecta╚Ťi reglement─ârile EN ISO 10819 privind m─ânu╚Öile antivibra╚Ťie.

 

Acestea sunt conforme cu EN ISO10819, care reglementeaz─â caracteristicile ╚Öi specifica╚Ťiile la care trebuie s─â corespund─â prin lege m─ânu╚Öile antivibra╚Ťii.

M─ânu╚Öile IMPACTO previn dezvoltarea sindromului degetului alb prin ob╚Ťinereacapacit─â╚Ťii absorbante a tampoanelor de aer plasate în partea interioar─â a mâinii.
Ele sunt recomandate în special pentru cei care sunt expu╚Öi la o cantitate mare de vibra╚Ťii pentru mai multe ore pe zi pentru locul de munc─â.

Extrem de profesionale sunt ideale pentru cei care folosesc ciocane pneumatice, sanders și polizoare.

Închiderea reglabil─â a încheieturii v─â face s─â parada╚Ťi ╚Öi s─â purta╚Ťi m─ânu╚Öi la locul de munc─â.
În material impermeabil ╚Öi cu propriet─â╚Ťi antiderapante, acestea sunt cea mai bun─â alegere pentru cei care doresc un produs care dureaz─â în timp, profesional ╚Öi practic, în acela╚Öi timp.

 • M─ânu╚Ö─â anti-vibra╚Ťie Glovezilla

 

Guanto antivibrazione Glovezilla, nero, XL, Black, 1
M─ânu╚Ö─â anti-vibra╚Ťii Glovezilla, negru, XL, negru, 1
 • M─ânu╚Öi anti-vibra╚Ťii de înalt─â performan╚Ť─â

 

Elastic ╚Öi practic Ele sunt ideale pentru cei care iubesc DIY.

Rulmen╚Ťii din palma mâinii sunt f─âcu╚Ťi din cauciuc natural nevulcanizat ╚Öi permit o bun─â flexibilitate.

Acestea se potrivesc excelent datorit─â ochiurilor de nailon ╚Öi bumbac din care este acoperit restul m─ânu╚Öii.

Ele nu sunt doar anti-vibra╚Ťii, dar, de asemenea, rezistente la t─âieturi ╚Öi escoria╚Ťii.

Ele sunt perfecte pentru cei care îndeplinesc sarcini în cazul în care este necesar s─â se men╚Ťin─â o anumit─â sensibilitate în mâini.
Pute╚Ťi lucra confortabil, f─âr─â a fi nevoie s─â le parad─â tot timpul!

 • Vgo 3Pairs – M─ânu╚Öi anti-vibra╚Ťii pentru femei

 

Vgo 3Pairs da donna, antivibrazioni, riduzione dell'impatto, Guanti da lavoro meccanici in pelle di...
Vgo 3Pairs pentru femei, anti-vibra╚Ťii, reducerea impactului, m─ânu╚Öi mecanice de lucru din piele de ...
 • APLICA╚ÜII VERSATILE - Ideale pentru asamblare, scule electrice, mecanici de locomotiv─â, construc╚Ťii navale, construc╚Ťii ╚Öi lucr─âri de bricolaj de nivel mediu.

 

Ele sunt un model deosebit de versatil:ideal pentru efectuarea de lucr─âri de asamblare, construc╚Ťie ╚Öi bricolaj în siguran╚Ť─â total─â.

Palma complet─â din piele de vac─â permite o durat─â lung─â de via╚Ť─â a produsului, în timp ce ╚Ťes─âtura de lân─â ofer─â confort ╚Öi moliciune.

Capitonarea nitrilului reduce ╚Öi disperseaz─â vibra╚Ťiile,în timp ce acoperirea cu silicon permite o prindere sigur─â.

Foarte recomandat pentru cei care au nevoie de mănuși antiderapante, flexibile și proiectate ergonomic.

Este, de asemenea, un ecran tactil compatibil ╚Öi faciliteaz─â controlul smartphone-ului f─âr─â a fi nevoie s─â-l scoate╚Ťi.

Man╚Öeta flexibil─â cu închidere Velcro le face ideale pentru femei, deoarece acestea sunt u╚Öor reglabile ╚Öi permit o potrivire excelent─â.

 • Dewalt DPG33L UE

 

Dewalt DPG33L EU Guanti di Protezione, Nero/Giallo
M─ânu╚Öi de protec╚Ťie Dewalt DPG33L EU, negru/galben
 • Nou tampon mare de gel de silicon pentru a reduce vibra╚Ťiile

 

Ele sunt m─ânu╚Öi care ofer─â ceva mai mult decât atrii în ceea ce prive╚Öte protec╚Ťia mâinilor noastre ╚Öi disiparea vibra╚Ťiilor.
Pielea sintetică este durabilă, durabilă și anti-tăiere.

Punctul s─âu forte este corpul m─ânu╚Öii de neopren respirabil ╚Öi tamponul de silicon cu gel plasat pe palm─â, care v─â permite s─â reduce╚Ťi ╚Öocurile ╚Öi vibra╚Ťiile.

Vârfurile degetelor din cauciuc permit o prindere ferm─â ╚Öi sigur─â. Cureaua din piele adaug─â aceast─â atingere suplimentar─â, precum ╚Öi confortabil─â ╚Öi reglabil─â.

Recomandat pentru cei care lucreaz─â de profesie cu utilaje cu un nivel ridicat de vibra╚Ťii.

Dac─â sunte╚Ťi în c─âutarea unui model profesional cu pre╚Ťul corect pe care îl c─âuta╚Ťi în locul potrivit!